Chord Pungkasane Tresno - Rheyna Morena | Inschord

Chord Pungkasane Tresno - Rheyna Morena

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pungkasane Tresno - Rheyna Morena :

Lirik Pungkasane Tresno - Rheyna Morena :

D#m         C#
gelo rasane atiku..
B            D#m
iki seng ta rasake..
D#m            C#
aku ra biso ngomong opo..
B    C#      D#m
roso tanpo doyo..

Music : D#m...

    F#           C#
ora nyongko lan ora nyono..
G#m          D#m
yen akhire kudu pisah..
      F#              C#
kabeh ilang katresnan lan impen..
  B          C#     D#m
saikine mung gari kenangan..

Reff :
         G#m           C#
  ngapurane yen aku ra setio..
     F#         Fm     D#m
  mergo mbo blenjani katresnan
              B               A#
  mung kari cerito pungkasane kisah
         D#m
  antarane dewe..

         G#m           C#
  ngapurane yen aku ra setio..
     F#         Fm     D#m
  mergo mbo blenjani katresnan
         B                 A#
  seyuto angen mung kari cerito
             D#m
  pungkasane tresno..

Music : G#m C# F# -Fm D#m
        B A# D#m..

    F#           C#
ora nyongko lan ora nyono..
G#m          D#m
yen akhire kudu pisah..
      F#              C#
kabeh ilang katresnan lan impen..
  B          C#     D#m
saikine mung gari kenangan..

Reff :
         G#m           C#
  ngapurane yen aku ra setio..
     F#         Fm     D#m
  mergo mbo blenjani katresnan
              B               A#
  mung kari cerito pungkasane kisah
         D#m
  antarane dewe..

         G#m           C#
  ngapurane yen aku ra setio..
     F#         Fm     D#m
  mergo mbo blenjani katresnan
         B                 A#
  seyuto angen mung kari cerito
             D#m
  pungkasane tresno..

         B                 A#
  seyuto angen mung kari cerito..
             D#m
  pungkasane tresno..

Outro : G#m C# F# -Fm D#m
        B A# D#m..
gelo rasane atiku..
iki seng ta rasake..
aku ra biso ngomong opo..
roso tanpo doyo..

ora nyongko lan ora nyono..
yen akhire kudu pisah..
kabeh ilang katresnan lan impen..
 
saikine mung gari kenangan..

Reff :
  ngapurane yen aku ra setio..
  mergo mbo blenjani katresnan
  mung kari cerito pungkasane kisah
  antarane dewe..

  ngapurane yen aku ra setio..
  mergo mbo blenjani katresnan
  seyuto angen mung kari cerito
  pungkasane tresno..

Music...

ora nyongko lan ora nyono..
yen akhire kudu pisah..
kabeh ilang katresnan lan impen..
saikine mung gari kenangan..

Reff :
  ngapurane yen aku ra setio..
  mergo mbo blenjani katresnan
  mung kari cerito pungkasane kisah
  antarane dewe..

  ngapurane yen aku ra setio..
  mergo mbo blenjani katresnan
  seyuto angen mung kari cerito
  pungkasane tresno..

  seyuto angen mung kari cerito..
  pungkasane tresno..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title