Chord Opo Kui Tresno - Djframe x Rindra Putra | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Opo Kui Tresno - Djframe x Rindra Putra

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Opo Kui Tresno - Djframe x Rindra Putra :

Lirik Opo Kui Tresno - Djframe x Rindra Putra :

Intro : C  Gm C F  Fm  G..

   C     G           Am Em
saiki.. aku wes nyadari..
      F    Dm           G
yen kowe.. main ning mburi..
 F          G
aku wes tenanan..
      Em           Am
hanya engkau campakkan..
  Dm          G          C
untuk apa.. dulu ku berjuang..

   F       G       Em            Am
mergo ngelingi.. kowe sing blenjani..
        Dm     G            C  C7
padahal kowe.. sing gawe janji..
      F       G
yowes aku rapopo..
   Em             Am
isoku mung nglilakno..
Dm         G               C
yen kowe.. nyanding wong liyo..

Music : F G C..

Reff :
        F                   G
  opo kuwi sing jenenge tresno..
        Em                A
  opo kuwi sing jenenge setyo..
             Dm
  yen pancen raiso..
         G         C
  tulung kowe ngomongo..

        F                  G
  opo kuwi sing jenenge janji..
            Em               A
  wong kowe dewe malah blenjani..
          Dm
  yen ati tok bagi
             G        C
  nggo ngopo tekoku wingi..

Music : F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C..

   F       G       Em            Am
mergo ngelingi.. kowe sing blenjani..
        Dm     G            C  C7
padahal kowe.. sing gawe janji..
      F       G
yowes aku rapopo..
   Em             Am
isoku mung nglilakno..
Dm         G               C
yen kowe.. nyanding wong liyo..

Reff :
        F                   G
  opo kuwi sing jenenge tresno..
        Em                A
  opo kuwi sing jenenge setyo..
             Dm
  yen pancen raiso..
         G         C
  tulung kowe ngomongo..

        F                  G
  opo kuwi sing jenenge janji..
            Em               A
  wong kowe dewe malah blenjani..
          Dm
  yen ati tok bagi
             G        C
  nggo ngopo tekaku wingi..

        F                   G
  opo kuwi sing jenenge tresno..
        Em                A
  opo kuwi sing jenenge setyo..
             Dm
  yen pancen raiso..
         G         C
  tulung kowe ngomongo..

        F                  G
  opo kuwi sing jenenge janji..
            Em               A
  wong kowe dewe malah blenjani..
          Dm
  yen ati tok bagi
             G        C   Am
  nggo ngopo tekaku wingi..
          Dm
  yen ati tok bagi
             G        C
  nggo ngopo tekaku wingi..
            F       G
  bakal tak lilakke..
                C
  kowe karo liyane..
saiki.. aku wes nyadari..
yen kowe.. main ning mburi..
aku wes tenanan..
hanya engkau campakkan..
untuk apa.. dulu ku berjuang..

mergo ngelingi.. kowe sing blenjani..
padahal kowe.. sing gawe janji..
yowes aku rapopo..
isoku mung nglilakno..
yen kowe.. nyanding wong liyo..

Music...

Reff :
  opo kuwi sing jenenge tresno..
  opo kuwi sing jenenge setyo..
  yen pancen raiso..
  tulung kowe ngomongo..

  opo kuwi sing jenenge janji..
  wong kowe dewe malah blenjani..
  yen ati tok bagi
  nggo ngopo tekoku wingi..

Music...

mergo ngelingi.. kowe sing blenjani..
padahal kowe.. sing gawe janji..
yowes aku rapopo..
isoku mung nglilakno..
yen kowe.. nyanding wong liyo..

Reff :
  opo kuwi sing jenenge tresno..
  opo kuwi sing jenenge setyo..
  yen pancen raiso..
  tulung kowe ngomongo..

  opo kuwi sing jenenge janji..
  wong kowe dewe malah blenjani..
  yen ati tok bagi
  nggo ngopo tekaku wingi..

  opo kuwi sing jenenge tresno..
  opo kuwi sing jenenge setyo..
  yen pancen raiso..
  tulung kowe ngomongo..

  opo kuwi sing jenenge janji..
  wong kowe dewe malah blenjani..
  yen ati tok bagi
  nggo ngopo tekaku wingi..
  yen ati tok bagi
  nggo ngopo tekaku wingi..
  bakal tak lilakke..
  kowe karo liyane..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title