Chord Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP :

Lirik Nglilakno Cerito - Rindra Putra feat. Maulida AP :

Intro : F#  B C# A#m D#m
        G#m C# F#..
        B C# A#m D#m
        G#m C# F#..

F#
mlaku ro kowe..
        D#m
pancen akeh alangane..
    G#m
tak cobo ngliwati..
       C#
supoyo tetep nyawiji..

F#
nanging nyatane..
     D#m
kowe keno godhane..
  G#m
kowe milih lungo..
       C#
pindah ning tresno liyo..

B  C#         A#m D#m
 kabeh tak tompo..
G#m      C#      F#
 senajan atiku loro..
B  C#         A#m D#m
 kabeh tak trimo..
G#m            C#
 mugo kowe bahagio..

Reff :
      B           C#
bebarengan sing wingi..
      A#m        D#m
aku durung iso lali..
          G#m         C#
wes tak cobo tak lalekke..
  F#
nanging angel rasane..

       B            C#
kabeh bakal tak lilakke..
      A#m       D#m
ceritoku karo kowe..
          G#m
tak tompo kenyataane..
       C#                    F#
tak ikhlaske yen kowe karo liyane..

Music : B C# A#m D#m
        G#m C# F#..
        B C# A#m D#m
        G#m C# F#..

B  C#         A#m D#m
 kabeh tak tompo..
G#m      C#      F#
 senajan atiku loro..
B  C#         A#m D#m
 kabeh tak trimo..
G#m            C#
 mugo kowe bahagio..

Reff :
      B           C#
bebarengan sing wingi..
      A#m        D#m
aku durung iso lali..
          G#m         C#
wes tak cobo tak lalekke..
  F#
nanging angel rasane..

       B            C#
kabeh bakal tak lilakke..
      A#m       D#m
ceritoku karo kowe..
          G#m
tak tompo kenyataane..
       C#                    F#
tak ikhlaske yen kowe karo liyane..

            B     C#
duh kangmas sepurane..
        A#m         D#m
yen aku uwis ninggalke..
       G#m       C#
aku ra nepati janji..
       F#
pindah ning liyo ati..

       B        C#
mugo kowe bahagio..
         A#m       D#m
senajan aku uwis lungo..
       G#m
kowe kudu iso nompo..
       C#                   F#
aku gandeng.. karo tresno liyo..

      B           C#
bebarengan sing wingi..
      A#m        D#m
aku durung iso lali..
          G#m         C#
wes tak cobo tak lalekne..
  F#
nanging angel rasane..

        B            C#
kabeh bakal tak lilakke..
      A#m       D#m
ceritoku karo kowe..
          G#m
tak tompo kenyataane..
       C#                      F#
tak ikhlaske yen kowe karo liyane..
          G#m
tak tompo kenyataane..
       C#                      F#
tak ikhlaske yen kowe karo liyane..
mlaku ro kowe..
pancen akeh alangane..
tak cobo ngliwati..
supoyo tetep nyawiji..

nanging nyatane..
kowe keno godhane..
kowe milih lungo..
pindah ning tresno liyo..

kabeh tak tompo..
senajan atiku loro..
kabeh tak trimo..
mugo kowe bahagio..

Reff :
bebarengan sing wingi..
aku durung iso lali..
wes tak cobo tak lalekke..
nanging angel rasane..

kabeh bakal tak lilakke..
ceritoku karo kowe..
tak tompo kenyataane..
tak ikhlaske yen kowe karo liyane..

Music...

kabeh tak tompo..
senajan atiku loro..
kabeh tak trimo..
mugo kowe bahagio..

Reff :
bebarengan sing wingi..
aku durung iso lali..
wes tak cobo tak lalekke..
nanging angel rasane..

kabeh bakal tak lilakke..
ceritoku karo kowe..
tak tompo kenyataane..
tak ikhlaske yen kowe karo liyane..

duh kangmas sepurane..
yen aku uwis ninggalke..
aku ra nepati janji..
pindah ning liyo ati..

mugo kowe bahagio..
senajan aku uwis lungo..
kowe kudu iso nompo..
aku gandeng.. karo tresno liyo..

bebarengan sing wingi..
aku durung iso lali..
wes tak cobo tak lalekne..
nanging angel rasane..

kabeh bakal tak lilakke..
ceritoku karo kowe..
tak tompo kenyataane..
tak ikhlaske yen kowe karo liyane..
tak tompo kenyataane..
tak ikhlaske yen kowe karo liyane..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title