Chord Milang Bentang - Rika Rafika | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Milang Bentang - Rika Rafika

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Milang Bentang - Rika Rafika :

Lirik Milang Bentang - Rika Rafika :

Intro : Em D C B
        Em D C B...

Em
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
D
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Em
 kaitu palay kaieu palay
D
 anu ahirna heunteu kabagean
Em
beunang ku batur
Bm
 dikawin batur
D
 direbut batur
Em
anjeun nu nganggur

Em
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
D
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Em
 kaitu palay kaieu palay
D                       Em
 anu ahirna pada ngajauhan..

Em                D
wilujeng.. pami malam minggu
          C
batur mah rerendengan
       Em
anjeun mah nyorangan
Em                D
wilujeng.. pami malam minggu
          C
batur mah jarangjian
       Em
anjeun ngan milang bentang

      Am
naha atuh beut rayungan..
       Em
anjeun plin plan na pilihan
      B
malam minggu langit caang
      C                Em
antuk na ngan.. milang bentang..

    C
wilujeng wilujeng dabongan
        Em
pipilih teuing..
    C
wilujeng wilujeng ayeuna
          Em
anjeun ngabatin

Music : Em D C B
        C Em C B...

Em
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
D
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Em
 kaitu palay kaieu palay
D
 anu ahirna heunteu kabagean
Em
beunang ku batur
Bm
 dikawin batur
D
 direbut batur
Em
anjeun nu nganggur

Em
 ceuk abdi oge mun milih pasangan
D
ulah sok rayungan ningtana pilihan
Em
 kaitu palay kaieu palay
D                       Em
 anu ahirna pada ngajauhan..

Em                D
wilujeng.. pami malam minggu
          C
batur mah rerendengan
       Em
anjeun mah nyorangan
Em                D
wilujeng.. pami malam minggu
          C
batur mah jarangjian
       Em
anjeun ngan milang bentang

      Am
naha atuh beut rayungan..
       Em
anjeun plin plan na pilihan
      B
malam minggu langit caang
      C                Em
antuk na ngan.. milang bentang..

    C
wilujeng wilujeng dabongan
        Em
pipilih teuing..
    C
wilujeng wilujeng ayeuna
          Em
anjeun ngabatin

Outro : Em D C B... Em
ceuk abdi oge mun milih pasangan
ulah sok rayungan ningtana pilihan
kaitu palay kaieu palay
anu ahirna heunteu kabagean
beunang ku batur
dikawin batur
direbut batur
anjeun nu nganggur

ceuk abdi oge mun milih pasangan
ulah sok rayungan ningtana pilihan
kaitu palay kaieu palay
anu ahirna pada ngajauhan..

wilujeng.. pami malam minggu
batur mah rerendengan
anjeun mah nyorangan
wilujeng.. pami malam minggu
batur mah jarangjian
anjeun ngan milang bentang

naha atuh beut rayungan..
anjeun plin plan na pilihan
malam minggu langit caang
antuk na ngan.. milang bentang..

wilujeng wilujeng dabongan
pipilih teuing..
wilujeng wilujeng ayeuna
anjeun ngabatin

Music...

ceuk abdi oge mun milih pasangan
ulah sok rayungan ningtana pilihan
kaitu palay kaieu palay
anu ahirna heunteu kabagean
beunang ku batur
dikawin batur
direbut batur
anjeun nu nganggur

ceuk abdi oge mun milih pasangan
ulah sok rayungan ningtana pilihan
kaitu palay kaieu palay
anu ahirna pada ngajauhan..

wilujeng.. pami malam minggu
batur mah rerendengan
anjeun mah nyorangan
wilujeng.. pami malam minggu
batur mah jarangjian
anjeun ngan milang bentang

naha atuh beut rayungan..
anjeun plin plan na pilihan
malam minggu langit caang
antuk na ngan.. milang bentang..

wilujeng wilujeng dabongan
pipilih teuing..
wilujeng wilujeng ayeuna
anjeun ngabatin

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title