Chord Konco Kentir - Rendy Phurrba feat. Alvan Pamungkas | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Konco Kentir - Rendy Phurrba feat. Alvan Pamungkas

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Konco Kentir - Rendy Phurrba feat. Alvan Pamungkas :

Lirik Konco Kentir - Rendy Phurrba feat. Alvan Pamungkas :

Intro : Em D D Em
        Em D D B

Em                         D
tak sawang-sawang kowe kok malah kentir
D                      Em
ngomong rona rono kok adol suoro
Em                     D
wes tak menengi kowe malah ngelek'i
 D                        B
opo kowe terus njalok tak tapuk'i..

Em               D
aku wes emoh mikiri kowe
D                  Em
senengane kok ngurusi kancane
Em                    D
umpomo kowe onok nang ngarepku
D                        B
kepingene langsung tak sawat watu..

Reff :
  Em                        D
  eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
              C
  ojo kowe ngelek ngelek konco..
               B
  ben kowe ra ono ciloko..
  Em                    D
  eeee eeee e.. ndang tobato..
               C                  B
  njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..
             (Em)
  konco kentirku..

Music : Em D C B
        Em D C B

Em                         D
tak sawang-sawang kowe kok malah kentir
D                      Em
ngomong rona rono kok adol suoro
Em                     D
wes tak menengi kowe malah ngelek'i
 D                        B
opo kowe terus njalok tak tapuk'i..

Em               D
aku wes emoh mikiri kowe
D                  Em
senengane kok ngurusi kancane
Em                    D
umpomo kowe onok nang ngarepku
D                        B
kepingene langsung tak sawat watu..

Reff :
  Em                        D
  eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
              C
  ojo kowe ngelek ngelek konco..
               B
  ben kowe ra ono ciloko..
  Em                    D
  eeee eeee e.. ndang tobato..
               C                  B
  njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..

  Em                        D
  eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
              C
  ojo kowe ngelek ngelek konco..
               B
  ben kowe ra ono ciloko..
  Em                    D
  eeee eeee e.. ndang tobato..
               C                  B
  njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..
             (Em)
  konco kentirku..

Outro : Em D C B
        Em D C B
        B Em
tak sawang-sawang kowe kok malah kentir
ngomong rona rono kok adol suoro
wes tak menengi kowe malah ngelek'i
opo kowe terus njalok tak tapuk'i..

aku wes emoh mikiri kowe
senengane kok ngurusi kancane
umpomo kowe onok nang ngarepku
kepingene langsung tak sawat watu..

Reff :
  eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
  ojo kowe ngelek ngelek konco..
  ben kowe ra ono ciloko..
  eeee eeee e.. ndang tobato..
  njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..
  konco kentirku..

Music...

tak sawang-sawang kowe kok malah kentir
ngomong rona rono kok adol suoro
wes tak menengi kowe malah ngelek'i
opo kowe terus njalok tak tapuk'i..

aku wes emoh mikiri kowe
senengane kok ngurusi kancane
umpomo kowe onok nang ngarepku
kepingene langsung tak sawat watu..

Reff :
  eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
  ojo kowe ngelek ngelek konco..
  ben kowe ra ono ciloko..
  eeee eeee e.. ndang tobato..
  njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..

  eh.. eh.. eh.. ndang ngaliyo..
  ojo kowe ngelek ngelek konco..
  ben kowe ra ono ciloko..
  eeee eeee e.. ndang tobato..
  njaluk'o sepuro.. ben kowe ra duso..
  konco kentirku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title