Chord Kapalang Nyaah - Rina Apriliana | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Kapalang Nyaah - Rina Apriliana

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kapalang Nyaah - Rina Apriliana :

Lirik Kapalang Nyaah - Rina Apriliana :

Intro : Bm G Em F# -A Bm..

         Bm
Teu wasa kedah ngantosan
              Em
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
  F#
Hoyong patarema dina soca
       Bm
sanaos sakiceup

Music : G Bm

    Bm
Ieu hate teu puguh rasa
              Em
Da bongan kapalang nyaah..
   F#
Mondok ge teu tibra kanteunan
Bm
ngimpen.. simpe..

Reff :
  Bm      B                       Em
  Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
         G                       Bm
  Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
  Bm      B                     Em
  Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
         F#                          Bm
  Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

          F#
  Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
          Bm
  duh.. gening ku tega..

Music : Bm G Em F# -A Bm..

    Bm
Ieu hate teu puguh rasa
                   Em
Da bongan kapalang nyaah..
   F#
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
 Bm
simpe..

Reff :
  Bm      B                       Em
  Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
         G                       Bm
  Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
  Bm      B                     Em
  Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
         F#                          Bm
  Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

          F#
  Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
          Bm
  duh.. gening ku tega..
Teu wasa kedah ngantosan
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
Hoyong patarema dina soca
sanaos sakiceup

Music...

Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah..
Mondok ge teu tibra kanteunan
ngimpen.. simpe..

Reff :
  Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
  Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
  Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
  Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

  Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
  duh.. gening ku tega..

Music...

Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah..
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
simpe..

Reff :
  Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
  Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
  Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
  Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

  Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
  duh.. gening ku tega..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title