Chord Iso Tanpo Kowe - Risma Marlina | Inschord

Chord Iso Tanpo Kowe - Risma Marlina

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Iso Tanpo Kowe - Risma Marlina :

Lirik Iso Tanpo Kowe - Risma Marlina :

Intro : -D G  A  D..

D             G
 ademe bengi iki..
A                        D
 ngelingke sumpah lan janji..
     A/C#           Bm
sing wis mbok blenjani
                 Em
karo kowe wong bagus..
                A
sing wes tau tatu..
              D
teko ning uripku..

D                G
 semilir angin dalu..
A                     D
 ngelingke esem ngguyumu..
  A/C#        Bm
soyo tambah jeru..
                   Em
jeru tembus ning dodo..
                  A
mergo mbok tinggalno..
                  D
kowe mileh wong liyo..

Reff :
              G                     A
  opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
                F#m                   Bm
  sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
              Em                  A
  saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
               D
  soyo nambahi loro..

                 G                 A
  pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                   F#m
  tak ikhlas-ikhlaske
                       Bm
  nanging bakal tak buktekke..
                 Em                  A
  dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
                  D
  aku iso tanpo kowe..

Music : G A F#m Bm
        Em A D..

D                G
 semilir angin dalu..
A                     D
 ngelingke esem ngguyumu..
  A/C#        Bm
soyo tambah jeru..
                   Em
jeru tembus ning dodo..
                  A
mergo mbok tinggalno..
                  D
kowe mileh wong liyo..

Reff :
              G                     A
  opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
                F#m                   Bm
  sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
              Em                  A
  saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
               D
  soyo nambahi loro..

                 G                 A
  pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                   F#m
  tak ikhlas-ikhlaske
                       Bm
  nanging bakal tak buktekke..
                 Em                  A
  dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
                D
  aku iso tanpo kowe..

              G                     A
  opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
                F#m                   Bm
  sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
              Em                  A
  saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
               D
  soyo nambahi loro..

                 G                 A
  pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
                   F#m
  tak ikhlas-ikhlaske
                       Bm
  nanging bakal tak buktekke..
                 Em                  A
  dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
                D
  aku iso tanpo kowe..

            Em                A
tutukno lakumu.. rasah mikir aku..
                 D
mergo aku wes ra tatu..
ademe bengi iki..
ngelingke sumpah lan janji..
sing wis mbok blenjani
karo kowe wong bagus..
sing wes tau tatu..
teko ning uripku..

semilir angin dalu..
ngelingke esem ngguyumu..
soyo tambah jeru..
jeru tembus ning dodo..
mergo mbok tinggalno..
kowe mileh wong liyo..

Reff :
  opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
  sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
  saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
  soyo nambahi loro..

  pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
  tak ikhlas-ikhlaske
  nanging bakal tak buktekke..
  dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
  aku iso tanpo kowe..

Music...

semilir angin dalu..
ngelingke esem ngguyumu..
soyo tambah jeru..
jeru tembus ning dodo..
mergo mbok tinggalno..
kowe mileh wong liyo..

Reff :
  opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
  sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
  saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
  soyo nambahi loro..

  pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
  tak ikhlas-ikhlaske
  nanging bakal tak buktekke..
  dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
  aku iso tanpo kowe..

  opo ra ngelingi.. sopo sing ngancani..
  sopo sing nulungi.. pas kowe susah ati..
  saiki wes bedo.. kowe ninggal lungo
  soyo nambahi loro..

  pancen iki dalane.. tak kuat-kuatke..
  tak ikhlas-ikhlaske
  nanging bakal tak buktekke..
  dongaku nggo kowe.. langgeng selawase..
  aku iso tanpo kowe..

tutukno lakumu.. rasah mikir aku..
mergo aku wes ra tatu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title