Chord Goyang Tulung Agung - Risma Marlina | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Goyang Tulung Agung - Risma Marlina

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Goyang Tulung Agung - Risma Marlina :

Lirik Goyang Tulung Agung - Risma Marlina :

Intro : Em D Bm Em
        C D C D Em

Em                                D
 timbang suwung.. ayo rene podo gabung
                                C
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
                             B
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Em                             D
 urip iki.. kabeh ketoto ning ati
                               C
yen tegel.. mobat mabit metu rene
                           B
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

Music : Em C D Em
        Em C D Em

Reff :
  Em                  D
  timbang ati bingung pikiran suwung
  Bm                   Em
  timbang ati lewung rene podo gabung
    C                   Am
  goyang tulungagung, goyang tulungagung
     B
  tambane ati suwung..

  Em                D
  ayo kumpul rene semangat kerjane
  Bm              Em
  kabeh masalah podo dielingke
  C                 Am
  goyang ning kene, goyang ning kene
   B
  ayem tentrem atine..

Music : Em D Bm Em
        C D C D Em

Em                                D
 timbang suwung.. ayo rene podo gabung
                                C
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
                             B
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

Em                             D
 urip iki.. kabeh ketoto ning ati
                               C
yen tegel.. mobat mabit metu rene
                           B
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

Reff :
  Em                  D
  timbang ati bingung pikiran suwung
  Bm                   Em
  timbang ati lewung rene podo gabung
    C                   Am
  goyang tulungagung, goyang tulungagung
     B
  tambane ati suwung..

  Em                D
  ayo kumpul rene semangat kerjane
  Bm              Em
  kabeh masalah podo dielingke
  C                 Am
  goyang ning kene, goyang ning kene
   B
  ayem tentrem atine..

  Em                  D
  timbang ati bingung pikiran suwung
  Bm                   Em
  timbang ati lewung rene podo gabung
    C                   Am
  goyang tulungagung, goyang tulungagung
     B
  tambane ati suwung..

  Em                D
  ayo kumpul rene semangat kerjane
  Bm              Em
  kabeh masalah podo dielingke
  C                 Am
  goyang ning kene, goyang ning kene
   B
  ayem tentrem atine..

Outro : Em C D Em
        Em C D Em..
timbang suwung.. ayo rene podo gabung
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

urip iki.. kabeh ketoto ning ati
yen tegel.. mobat mabit metu rene
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

Music...

Reff :
  timbang ati bingung pikiran suwung
  timbang ati lewung rene podo gabung
  goyang tulungagung, goyang tulungagung
  tambane ati suwung..

  ayo kumpul rene semangat kerjane
  kabeh masalah podo dielingke
  goyang ning kene, goyang ning kene
  ayem tentrem atine..

Music...

timbang suwung.. ayo rene podo gabung
ojo bingung.. wong urip iso dipetung
jo kemrungsung.. ben ra kesandung..

urip iki.. kabeh ketoto ning ati
yen tegel.. mobat mabit metu rene
kumpul bareng.. ning ati dadi seneng..

Reff :
  timbang ati bingung pikiran suwung
  timbang ati lewung rene podo gabung
  goyang tulungagung, goyang tulungagung
  tambane ati suwung..

  ayo kumpul rene semangat kerjane
  kabeh masalah podo dielingke
  goyang ning kene, goyang ning kene
  ayem tentrem atine..

  timbang ati bingung pikiran suwung
  timbang ati lewung rene podo gabung
  goyang tulungagung, goyang tulungagung
  tambane ati suwung..

  ayo kumpul rene semangat kerjane
  kabeh masalah podo dielingke
  goyang ning kene, goyang ning kene
  ayem tentrem atine..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title