Chord Dadi Siji - Rina Dp | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Dadi Siji - Rina Dp

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dadi Siji - Rina Dp :

Lirik Dadi Siji - Rina Dp :

Intro : G# A# Gm Cm
        Fm-Gm-G# A#..

D#       Gm         Cm
rembulan kae sing dadi saksi..
  Fm     C               A#
nalikane dewe.. durung dadi siji..
 Gm                   Cm
awan.. wengi.. amung biso nitip salam..
        Fm        F            A#
angin tulung.. sampekno kangen iki..

  D#          Gm           Cm
matahari sing nggawe anget awakku..
  Fm      C           A#
naliko mbiyen.. koe durung karo aku
  Gm                 Cm
panas.. udan.. amung biso ngelamun..
       Fm       F           A#
mbayangke.. koe ono ning sandingku..

Reff :
  Gm                     Dm
kangen.. kangen sing tak roso..
   D#             F         A#   D
saikine.. wis nyanding saklawase..
  Gm               Dm
mugi.. Gusti mberkahi..
       D#             F          A#
kanggo dewe sing lagi nandang kasmaran..

          Cm         D
aku lan kowe.. iso dadi siji ..
             (D#)
mergo tulus teko ati..

Music : D#  Cm D
        Gm Cm D Gm  G#  A#..

  D#          Gm           Cm
matahari sing nggawe anget awakku..
  Fm                A#
naliko mbiyen koe durung karo aku
  Gm                 Cm
panas.. udan.. amung biso ngelamun..
       Fm       F           A#
mbayangke.. koe ono ning sandingku..

Reff :
  Gm                     Dm
kangen.. kangen sing tak roso..
   D#             F         A#   D
saikine.. wis nyanding saklawase..
  Gm               Dm
mugi.. Gusti mberkahi..
       D#             F          A#
kanggo dewe sing lagi nandang kasmaran..

    Gm               Dm
tresno.. tresno soko ati..
         D#           F      A#
sing tak suwun.. biso tekane pati..
          Cm        D
aku lan koe.. iso dadi siji..
                 D#
mergo tulus teko ati..
Cm     D               Gm
 mergo tulus teko ati..
rembulan kae sing dadi saksi..
nalikane dewe.. durung dadi siji..
awan.. wengi.. amung biso nitip salam..
angin tulung.. sampekno kangen iki..

matahari sing nggawe anget awakku..
naliko mbiyen.. koe durung karo aku
panas.. udan.. amung biso ngelamun..
mbayangke.. koe ono ning sandingku..

Reff :
kangen.. kangen sing tak roso..
saikine.. wis nyanding saklawase..
mugi.. Gusti mberkahi..
kanggo dewe sing lagi nandang kasmaran..

aku lan kowe.. iso dadi siji ..
mergo tulus teko ati..

Music...

matahari sing nggawe anget awakku..
naliko mbiyen koe durung karo aku
panas.. udan.. amung biso ngelamun..
mbayangke.. koe ono ning sandingku..

Reff :
kangen.. kangen sing tak roso..
saikine.. wis nyanding saklawase..
mugi.. Gusti mberkahi..
kanggo dewe sing lagi nandang kasmaran..

tresno.. tresno soko ati..
sing tak suwun.. biso tekane pati..
aku lan koe.. iso dadi siji..
mergo tulus teko ati..
mergo tulus teko ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title