Chord Cidro - RedSox feat. Geulis | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Cidro - RedSox feat. Geulis

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Cidro - RedSox feat. Geulis :

Lirik Cidro - RedSox feat. Geulis :

Intro : E  A Am F#m B
        E  F#m B
        E  F#m B E

C#m
 Cidro karo nelongso rasane pancen loro
G#m
 opo meneh saiki kowe mblenjani janji
A
 rosoku wes kejeron nglalekke kwe alon-alon
B
 yowes orapopo seng penting tak lalekno
C#m
 aku ra pengen kowe lungo karo liyane
G#m
 bebarengan ngadepi urip iki
A
 supaya kabeh fantasy
           B
supoyo aku lan kowe iso urip nganti tekane mati

Reff :
  C#m                    G#m
  gek.. opo salah awakku iki
      A                     B
  kwe nganti tego mblenjani janji
  C#m                 G#m
  opo mergo.. kahanan uripku iki
         A                    B
  mlarat bondo, seje karo uripmu

  A                  E           C#m
  aku nelongso mergo kebacut tresno
   F#m        B     E
  ora ngiro saikine cidro
  A                  E           C#m
  aku nelongso mergo kebacut tresno
   F#m        B       E
  ora ngiro saikine cidro

C#m
 lambemu pancen tipis, omonganmu mung lamis
G#m
 opo to salahku,kok nglungani aku
A
 yo cen aku iki pancen uwong ora nduwe
B
 yo mung kuwe ojo seneb terus nyepelekke
C#m
 pancen golek bondo, kuwi rodo abot
G#m
 neng nek wes tresno, ora bakal tak pedot
A
 aku pengen bali, karo kowe meneh
B
 dadi siji urip bareng iso podo sumeh

C#m
 aku pancen kere, konco-konco podo ngece
G#m
 mergo aku wong ra nduwe, yowes tak iklaske
A
 sopo ngerti kowe du jodoku, tresno iki tekan dodoku
B
 yowes tak golek meneh, wedokan isih akeh
C#m
 dasare tresno iki, yo mung ono siji
G#m                                      A
 ora bakal ilang nganti sesok tekane aku lungo
                               B
orapopo nak saiki uripku nelongso
                                  C#m
aku yo mung iso ngomong nak aku cidro

Reff :
  C#m                    G#m
  gek.. opo salah awakku iki
      A                     B
  kwe nganti tego mblenjani janji
  C#m                 G#m
  opo mergo.. kahanan uripku iki
         A                    B
  mlarat bondo, seje karo uripmu

  A                  E           C#m
  aku nelongso mergo kebacut tresno
   F#m        B     E
  ora ngiro saikine cidro
  A                  E           C#m
  aku nelongso mergo kebacut tresno
   F#m        B       E
  ora ngiro saikine cidro

C#m
 atiku wes loro, mikir kabeh sliramu
G#m
 dasar ati iki, ora bakal tak songko
A
 kowe bakal lungo, karo uwong liyo
B
 yowes ora popo, ngrasakke atiku
C#m
 yo mung siji pesenku kanggo awakmu
G#m
 ojo nganti lali, uripe kowe ro aku
A
 aku tresno kowe, seko dasaring ati
B
 ora bakal mati nganti tekan mati

Reff :
  C#m                    G#m
  gek.. opo salah awakku iki
      A                     B
  kwe nganti tego mblenjani janji
  C#m                 G#m
  opo mergo.. kahanan uripku iki
         A                    B
  mlarat bondo, seje karo uripmu

  A                  E           C#m
  aku nelongso mergo kebacut tresno
   F#m        B     E
  ora ngiro saikine cidro
  A                  E           C#m
  aku nelongso mergo kebacut tresno
   F#m        B       E
  ora ngiro saikine cidro

Outro : A  E C#m A B E
Cidro karo nelongso rasane pancen loro
opo meneh saiki kowe mblenjani janji
rosoku wes kejeron nglalekke kwe alon-alon
yowes orapopo seng penting tak lalekno
aku ra pengen kowe lungo karo liyane
bebarengan ngadepi urip iki
supaya kabeh fantasy
supoyo aku lan kowe iso urip nganti tekane mati

Reff :
  gek.. opo salah awakku iki
  kwe nganti tego mblenjani janji
  opo mergo.. kahanan uripku iki
  mlarat bondo, seje karo uripmu

  aku nelongso mergo kebacut tresno
  ora ngiro saikine cidro
  aku nelongso mergo kebacut tresno
  ora ngiro saikine cidro

lambemu pancen tipis, omonganmu mung lamis
opo to salahku,kok nglungani aku
yo cen aku iki pancen uwong ora nduwe
yo mung kuwe ojo seneb terus nyepelekke
pancen golek bondo, kuwi rodo abot
neng nek wes tresno, ora bakal tak pedot
aku pengen bali, karo kowe meneh
dadi siji urip bareng iso podo sumeh

aku pancen kere, konco-konco podo ngece
mergo aku wong ra nduwe, yowes tak iklaske
sopo ngerti kowe du jodoku, tresno iki tekan dodoku
yowes tak golek meneh, wedokan isih akeh
dasare tresno iki, yo mung ono siji
ora bakal ilang nganti sesok tekane aku lungo
orapopo nak saiki uripku nelongso
aku yo mung iso ngomong nak aku cidro

Reff :
  gek.. opo salah awakku iki
  kwe nganti tego mblenjani janji
  opo mergo.. kahanan uripku iki
  mlarat bondo, seje karo uripmu

  aku nelongso mergo kebacut tresno
  ora ngiro saikine cidro
  aku nelongso mergo kebacut tresno
  ora ngiro saikine cidro

atiku wes loro, mikir kabeh sliramu
dasar ati iki, ora bakal tak songko
kowe bakal lungo, karo uwong liyo
yowes ora popo, ngrasakke atiku
yo mung siji pesenku kanggo awakmu
ojo nganti lali, uripe kowe ro aku
aku tresno kowe, seko dasaring ati
ora bakal mati nganti tekan mati

Reff :
  gek.. opo salah awakku iki
  kwe nganti tego mblenjani janji
  opo mergo.. kahanan uripku iki
  mlarat bondo, seje karo uripmu

  aku nelongso mergo kebacut tresno
  ora ngiro saikine cidro
  aku nelongso mergo kebacut tresno
  ora ngiro saikine cidro

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title