Chord Bedo Weton - REDSOX DPR | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Bedo Weton - REDSOX DPR

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Bedo Weton - REDSOX DPR :

Lirik Bedo Weton - REDSOX DPR :

Intro : F G F G C

 C   G                  Am             G
aku.. uwes nyobo njogo ati njogo roso..
        F
kabeh sio-sio..
G                 C         G
 aku njogo jodone wong liyo..

C     G        E          Am       G
tego.. mergo bedo weton kowe tego..
     F
aku ora gelo..
G               C     G
 sewalike aku bahagia..

Reff :
  C     Em                  Am
  lungo.. aku milih lungo seko kowe..
  A                 Dm
   mergo weton karo kahanan..
  G                   C       G
   sing gawe aku kudu pisahan..

  C      Em                   Am
  mundur.. aku milih mundur seko kowe..
  A                     Dm
   timbang malah ajur koyo ngene..
  G               C           G
   aku pasrah ora tak teruske..

Music : C G Am Em F G C..

    Am                     Em
ho.. nanging kowe kudu ngerti..
      F         Fm          C      G
Gusti bakal mahami opo sing dipingini..

Am               Em
 Gusti ora tau salah..
       F       C
mugo bener pilihanmu
      F           G     C         G
mugo apik dinggo aku, aku pasrah..

Reff :
  C     Em                  Am
  lungo.. aku milih lungo seko kowe..
  A                 Dm
   mergo weton karo kahanan..
  G                   C       G
   sing gawe aku kudu pisahan..

  C      Em                   Am
  mundur.. aku milih mundur seko kowe..
  A                     Dm
   timbang malah ajur koyo ngene..
  G               C
   aku pasrah ora tak teruske..
  F      G           C
   aku pamit ora tak teruske..
aku.. uwes nyobo njogo ati njogo roso..
kabeh sio-sio..
aku njogo jodone wong liyo..

tego.. mergo bedo weton kowe tego..
aku ora gelo..
sewalike aku bahagia..

Reff :
  lungo.. aku milih lungo seko kowe..
  mergo weton karo kahanan..
  sing gawe aku kudu pisahan..

  mundur.. aku milih mundur seko kowe..
  timbang malah ajur koyo ngene..
  aku pasrah ora tak teruske..

Music...

ho.. nanging kowe kudu ngerti..
Gusti bakal mahami opo sing dipingini..

Gusti ora tau salah..
mugo bener pilihanmu
mugo apik dinggo aku, aku pasrah..

Reff :
  lungo.. aku milih lungo seko kowe..
  mergo weton karo kahanan..
  sing gawe aku kudu pisahan..

  mundur.. aku milih mundur seko kowe..
  timbang malah ajur koyo ngene..
  aku pasrah ora tak teruske..
  aku pamit ora tak teruske..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title