Chord Wes Suwe - Rosynta Dewi | Inschord

Chord Wes Suwe - Rosynta Dewi

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Wes Suwe - Rosynta Dewi :

Lirik Wes Suwe - Rosynta Dewi :

Intro : G#m C#m F# G#m
        G#m C#m F# G#m

      G#m                    C#m
wes suwe.. aku lan sliramu pisahan..
   F#                 G#m
atiku.. isih tansah kelingan..
      G#m               C#m
wes suwe.. aku tanpo sliramu..
    F#                     G#m
rasane.. atiku durung lilo kelangan..

Music : E F# G#m

      G#m                     C#m
wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu..
        F#                        G#m
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
       G#m                        C#m
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu..
    F#                     G#m
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

Music : C#m  G#m  C#m F# G#m

Reff :
  G#m
  loro senajan loro..
  C#m
  tatu senajan tatu..
      F#
  tak kuat-kuatne atiku..
     D#
  nompo lakon katresnanku..

  G#m
  nyongko aku ra nyongko..
  C#m
  ngiro aku ra ngiro..
  F#
  tego gawe susahku..
     D#           G#m
  sliramu ninggal aku..

Music : G#m C#m F# G#m
        G#m C#m F# G#m

      G#m                     C#m
wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu..
        F#                        G#m
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
       G#m                        C#m
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu..
    F#                     G#m
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

Music : C#m  G#m  C#m F# G#m

Reff :
  G#m
  loro senajan loro..
  C#m
  tatu senajan tatu..
      F#
  tak kuat-kuatne atiku..
     D#
  nompo lakon katresnanku..

  G#m
  nyongko aku ra nyongko..
  C#m
  ngiro aku ra ngiro..
  F#
  tego gawe susahku..
     D#           G#m
  sliramu ninggal aku..

  G#m
  loro senajan loro..
  C#m
  tatu senajan tatu..
      F#
  tak kuat-kuatne atiku..
     D#
  nompo lakon katresnanku..

  G#m
  nyongko aku ra nyongko..
  C#m
  ngiro aku ra ngiro..
  F#
  tego gawe susahku..
     D#           G#m
  sliramu ninggal aku..
wes suwe.. aku lan sliramu pisahan..
atiku.. isih tansah kelingan..
wes suwe.. aku tanpo sliramu..
rasane.. atiku durung lilo kelangan..

Music...

wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu..
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu..
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

Music...

Reff :
  loro senajan loro..
  tatu senajan tatu..
  tak kuat-kuatne atiku..
  nompo lakon katresnanku..

  nyongko aku ra nyongko..
  ngiro aku ra ngiro..
  tego gawe susahku..
  sliramu ninggal aku..

Music...

wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu..
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu..
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

Music...

Reff :
  loro senajan loro..
  tatu senajan tatu..
  tak kuat-kuatne atiku..
  nompo lakon katresnanku..

  nyongko aku ra nyongko..
  ngiro aku ra ngiro..
  tego gawe susahku..
  sliramu ninggal aku..

  loro senajan loro..
  tatu senajan tatu..
  tak kuat-kuatne atiku..
  nompo lakon katresnanku..

  nyongko aku ra nyongko..
  ngiro aku ra ngiro..
  tego gawe susahku..
  sliramu ninggal aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title