Chord Opo Kudu Pisah - Rudy Wijaya | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Opo Kudu Pisah - Rudy Wijaya

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Opo Kudu Pisah - Rudy Wijaya :

Lirik Opo Kudu Pisah - Rudy Wijaya :

Intro : C G Am Em
        F  G..

C               G
 biyen seneng bareng kowe..
Am          Em
 saiki loro tanpo kowe..
    F             C
mungkin iki.. wis dalane..
  Dm          G
koyongene akhire..

C                G
 biyen janji ngancani aku..
Am              Em
 slalu ono neng sandingku..
  F              C
nanging nyatane slirahmu..
  Dm            G
tego ninggalke aku..

 F             G
opo pancen wis nasibku
 Em           Am
opo iki mergo wongtuomu
   F         G              C
ra ngiro tekomu.. mung gawe tatu..

Reff :
             F                 G
  opo kudu pisah.. nglarani atiku..
             Em                   Am
  opo kudu bubrah.. tanpa mesake aku..
                   Dm
  po ra eling janjimu jare
               G
  ngancani aku nyatane
                   C
  saiki mung ninggali tatu..

                 F
  opo wes dadi karepmu..
                 G
  kudu ninggalke aku..
                Em                    Am
  opo iki kabeh wes dadi tulise takdirku..
              Dm                     G
  nelongso atiku.. loro sing tak tresno..
                  C
  wes karo wong liyo..

Music : F G Em Am
        Dm G C..

 F             G
opo pancen wis nasibku
 C   G/B      Am
opo iki mergo wongtuomu
   F         G              C
ra ngiro tekomu.. mung gawe tatu..

Reff :
             F                 G
  opo kudu pisah.. nglarani atiku..
             Em                   Am
  opo kudu bubrah.. tanpa mesake aku..
                   Dm
  po ra eling janjimu jare
               G
  ngancani aku nyatane
                   C
  saiki mung ninggali tatu..

                 F
  opo wes dadi karepmu..
                 G
  kudu ninggalke aku..
                Em                    Am
  opo iki kabeh wes dadi tulise takdirku..
              Dm                     G
  nelongso atiku.. loro sing tak tresno..
                  C
  wes karo wong liyo..
biyen seneng bareng kowe..
saiki loro tanpo kowe..
mungkin iki.. wis dalane..
koyongene akhire..

biyen janji ngancani aku..
slalu ono neng sandingku..
nanging nyatane slirahmu..
tego ninggalke aku..

opo pancen wis nasibku
opo iki mergo wongtuomu
ra ngiro tekomu.. mung gawe tatu..

Reff :
  opo kudu pisah.. nglarani atiku..
  opo kudu bubrah.. tanpa mesake aku..
  po ra eling janjimu jare
  ngancani aku nyatane
  saiki mung ninggali tatu..

  opo wes dadi karepmu..
  kudu ninggalke aku..
  opo iki kabeh wes dadi tulise takdirku..
  nelongso atiku.. loro sing tak tresno..
  wes karo wong liyo..

Music...

opo pancen wis nasibku
opo iki mergo wongtuomu
ra ngiro tekomu.. mung gawe tatu..

Reff :
  opo kudu pisah.. nglarani atiku..
  opo kudu bubrah.. tanpa mesake aku..
  po ra eling janjimu jare
  ngancani aku nyatane
  saiki mung ninggali tatu..

  opo wes dadi karepmu..
  kudu ninggalke aku..
  opo iki kabeh wes dadi tulise takdirku..
  nelongso atiku.. loro sing tak tresno..
  wes karo wong liyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title