Chord Cobo Kowe Dadi aku - Rosynta Dewi | Inschord

Chord Cobo Kowe Dadi aku - Rosynta Dewi

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Cobo Kowe Dadi aku - Rosynta Dewi :

Lirik Cobo Kowe Dadi aku - Rosynta Dewi :

Intro : B  D#m  E  F#
        B D#m G#m  E  F#

B                  G#m
aku ngiro aku sing ditresnani
E                  C#m
aku ngiro aku sing disayangi..
D#m                 G#m
nanging saiki.. aku iki wes ngerti..
   E                  F#
nyatane aku mung.. diapusi..

B                 G#m
ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
  E                        C#m
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
   D#m                   G#m
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
   E                 F#
mergo janjine seje karo nyatane..

Reff :
         D#m            G#m
  cubo kowe.. sing dadi aku..
        E             F#
  opo kowe.. gelem diapusi..
        D#m           G#m
  opo kowe.. ra nduwe ati..
           E              F#
  nganti tego.. gawe loro ati..

         D#m          G#m
  cubo kowe.. ngerti atiku..
           E               F#
  mung awakmu.. sing ning atiku..
         D#m             G#m
  tego tenan.. kowe karo aku..
         E               F#
  opo pancen.. iki wes nasibku..

Music : B  D#m  E  F#
        B D#m G#m  E  F#

B                 G#m
ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
  E                        C#m
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
   D#m                   G#m
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
   E                 F#
mergo janjine seje karo nyatane..

Reff :
         D#m            G#m
  cubo kowe.. sing dadi aku..
        E             F#
  opo kowe.. gelem diapusi..
        D#m           G#m
  opo kowe.. ra nduwe ati..
           E              F#
  nganti tego.. gawe loro ati..

         D#m          G#m
  cubo kowe.. ngerti atiku..
           E               F#
  mung awakmu.. sing ning atiku..
         D#m             G#m
  tego tenan.. kowe karo aku..
         E               F#
  opo pancen.. iki wes nasibku..
         B
  opo nasibku..
aku ngiro aku sing ditresnani
aku ngiro aku sing disayangi..
nanging saiki.. aku iki wes ngerti..
nyatane aku mung.. diapusi..

ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
mergo janjine seje karo nyatane..

Reff :
  cubo kowe.. sing dadi aku..
  opo kowe.. gelem diapusi..
  opo kowe.. ra nduwe ati..
  nganti tego.. gawe loro ati..
  cubo kowe.. ngerti atiku..
  mung awakmu.. sing ning atiku..
  tego tenan.. kowe karo aku..
  opo pancen.. iki wes nasibku..

Music...

ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
mergo janjine seje karo nyatane..

Reff :
  cubo kowe.. sing dadi aku..
  opo kowe.. gelem diapusi..
  opo kowe.. ra nduwe ati..
  nganti tego.. gawe loro ati..

  cubo kowe.. ngerti atiku..
  mung awakmu.. sing ning atiku..
  tego tenan.. kowe karo aku..
  opo pancen.. iki wes nasibku..
  opo nasibku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title