Chord Tresno Kandas - Salsa Kirana | Inschord

Chord Tresno Kandas - Salsa Kirana

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tresno Kandas - Salsa Kirana :

Lirik Tresno Kandas - Salsa Kirana :

Intro : D A D..

D      A      Bm        F#m
Kiwo kopling, Tengen ngegas
  G               D
Durung sempet nyanding
Em     A           D
Jebule tresnoku kandas..

    D        A
Sak tenane loro
         Bm       F#m
Nanging aku biso opo
G          D
Yen kenyataane
       Em         A           D
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

Music : D A Bm F#m
        G D Em A
        D A Bm F#m
        G D Em A D

D        Em
Tresnaku ra lolos
        A                D
Mergo kalah saingan karo terios
    Bm        Em
Senajan tresnoku gede
        A            D
Nanging aku kalah sembarange

D             Em
Wes tak tompo opo anane
       A         D
Yen pancen ngene kenyataane
      Bm             Em
Tresnoku sing gede malah mbok prekne
        A               D
Kowe ngabotake lanangan liyane

D                A
 Sak loro lorone, ku kepancal sapi
Bm                    F#m
 Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
G                   D
 Senajan rasane mak jleb neng jero dodo iki
Em
 Mergo mbok tinggal rabi
Bm                  F#m
 Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni
G        A        D
Tresnaku sing kandas iki..

Reff :
  D      A      Bm        F#m
  Kiwo kopling, Tengen ngegas
    G               D
  Durung sempet nyanding
  Em     A           D
  Jebule tresnoku kandas..

      D        A
  Sak tenane loro
           Bm       F#m
  Nanging aku biso opo
  G          D
  Yen kenyataane
         Em         A           D
  Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

Music : D A Bm F#m
        G D Em A
        D A Bm F#m
        G D Em A D

D        Em
Tresnaku ra lolos
        A                D
Mergo kalah saingan karo terios
    Bm        Em
Senajan tresnoku gede
        A            D
Nanging aku kalah sembarange

D             Em
Wes tak tompo opo anane
       A         D
Yen pancen ngene kenyataane
      Bm             Em
Tresnoku sing gede malah mbok prekne
        A               D
Kowe ngabotake lanangan liyane

D                A
 Sak loro lorone, ku kepancal sapi
Bm                    F#m
 Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
G                   D
 Senajan rasane mak jleb neng jero dodo iki
Em
 Mergo mbok tinggal rabi
Bm                  F#m
 Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni
G        A        D
Tresnaku sing kandas iki..

Reff :
  D      A      Bm        F#m
  Kiwo kopling, Tengen ngegas
    G               D
  Durung sempet nyanding
  Em     A           D
  Jebule tresnoku kandas..

      D        A
  Sak tenane loro
           Bm       F#m
  Nanging aku biso opo
  G          D
  Yen kenyataane
         Em         A           D
  Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

  D      A      Bm        F#m
  Kiwo kopling, Tengen ngegas
    G               D
  Durung sempet nyanding
  Em     A           D
  Jebule tresnoku kandas..

      D        A
  Sak tenane loro
           Bm       F#m
  Nanging aku biso opo
  G          D
  Yen kenyataane
         Em         A           D
  Kowe gelem dirabi karo wong liyo..
Kiwo kopling, Tengen ngegas
Durung sempet nyanding
Jebule tresnoku kandas..

Sak tenane loro
Nanging aku biso opo
Yen kenyataane
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

Music...

Tresnaku ra lolos
Mergo kalah saingan karo terios
Senajan tresnoku gede
Nanging aku kalah sembarange

Wes tak tompo opo anane
Yen pancen ngene kenyataane
Tresnoku sing gede malah mbok prekne
Kowe ngabotake lanangan liyane

Sak loro lorone, ku kepancal sapi
Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
Senajan rasane mak jleb neng jero dodo iki
Mergo mbok tinggal rabi
Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni
Tresnaku sing kandas iki..

Reff :
  Kiwo kopling, Tengen ngegas
  Durung sempet nyanding
  Jebule tresnoku kandas..

  Sak tenane loro
  Nanging aku biso opo
  Yen kenyataane
  Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

Music...

Tresnaku ra lolos
Mergo kalah saingan karo terios
Senajan tresnoku gede
Nanging aku kalah sembarange

Wes tak tompo opo anane
Yen pancen ngene kenyataane
Tresnoku sing gede malah mbok prekne
Kowe ngabotake lanangan liyane

Sak loro lorone, ku kepancal sapi
Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
Senajan rasane mak jleb neng jero dodo iki
Mergo mbok tinggal rabi
Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni
Tresnaku sing kandas iki..

Reff :
  Kiwo kopling, Tengen ngegas
  Durung sempet nyanding
  Jebule tresnoku kandas..

  Sak tenane loro
  Nanging aku biso opo
  Yen kenyataane
  Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

  Kiwo kopling, Tengen ngegas
  Durung sempet nyanding
  Jebule tresnoku kandas..

  Sak tenane loro
  Nanging aku biso opo
  Yen kenyataane
  Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title