Chord Sido Rondho - Cak Diqin feat. Safitri | Inschord

Chord Sido Rondho - Cak Diqin feat. Safitri

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sido Rondho - Cak Diqin feat. Safitri :

Lirik Sido Rondho - Cak Diqin feat. Safitri :

Intro : Dm Gm Dm
        Dm A# A
        Gm... A  Dm A

        Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
        Dm             A#        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
        Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
      A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho

          Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
       Dm         A#         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
       Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
          A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Music : Gm  Dm
        Gm  Dm

Reff :
         Dm        C        Dm
  Kabeh iki ora perlu digetuni
          Gm                    Dm
  Janjiku biyen aku saguh ngenteni
           A
  Kowe lan aku mugo dadi jodone
             A                    Dm A
  Ra keno prawane tak enteni randane

         Dm          Gm          Dm
  Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
           Dm          A#          A
  Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
             Gm
  Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
            A                 Dm
  Andum tresno bebojoan selawase

Music : Dm Gm Dm
        Dm A# A
        Gm... A.. Dm A

        Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
        Dm             A#        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
        Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
      A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho

          Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
       Dm         A#         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
       Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
          A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Music : Gm  Dm
        Gm  Dm

Reff :
         Dm        C        Dm
  Kabeh iki ora perlu digetuni
          Gm                    Dm
  Janjiku biyen aku saguh ngenteni
           A
  Kowe lan aku mugo dadi jodone
             A                    Dm A
  Ra keno prawane tak enteni randane

         Dm          Gm          Dm
  Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
           Dm          A#          A
  Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
             Gm
  Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
            A                 Dm Gm
  Andum tresno bebojoan selawase
            A                 Dm
  Andum tresno bebojoan selawase
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondho

Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Music...

Reff :
  Kabeh iki ora perlu digetuni
  Janjiku biyen aku saguh ngenteni
  Kowe lan aku mugo dadi jodone
  Ra keno prawane tak enteni randane

  Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
  Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
  Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
  Andum tresno bebojoan selawase

Music...

Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondho

Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Music...

Reff :
  Kabeh iki ora perlu digetuni
  Janjiku biyen aku saguh ngenteni
  Kowe lan aku mugo dadi jodone
  Ra keno prawane tak enteni randane

  Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
  Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
  Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
  Andum tresno bebojoan selawase
  Andum tresno bebojoan selawase

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title