Chord Maju Terus - Saka Praja | Inschord

Chord Maju Terus - Saka Praja

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Maju Terus - Saka Praja :

Lirik Maju Terus - Saka Praja :

Intro : G Bm Em D
        Am D G..

    G      Bm
tak kuat kuatke
          Em         D
nandang kahanan koyo mangkene
  C              D         G    D-D
susah seneng tak tanggunge dewe..

G                Bm
dalan sing tak lewati
      Em            D
saiki wis.. kroso sepi..
 C      D             G
ora ono kowe sing ngancani..

Music : Am D G..

G D/F# Em         Bm
     lungamu ninggal tatu
   C             G
nembus jroning atiku
  Am           C
nanging kepiye maneh
    D
ati kudu semeleh..

Reff :
          G          B
  aku seh betah berjuang..
          Em       Bm
  kuat ngadepi pacoban..
           C       G
  uripku ngetutke arus..
         Am            D
  akeh sitik.. susah seneng..
            G
  kudu maju terus..

Music : G Bm Em D
        C Bm Am D
        C D G..

    G      Bm
tak kuat kuatke
          Em      D
nandang kahanan koyo ngene
  C              D         G    D
susah seneng tak tanggunge dewe..

G                Bm
dalan sing tak lewati
      Em            D
saiki wis.. kroso sepi..
 C      D             G
ora ono kowe sing ngancani..

Music : Am D G..

G D/F# Em         Bm
     lungamu ninggal tatu
   C             G
nembus jroning atiku
  Am           C
nanging kepiye maneh
    D
ati kudu semeleh..

Reff :
          G          B
  aku seh betah berjuang..
          Em       Bm
  kuat ngadepi pacoban..
           C       G
  uripku ngetutke arus..
         Am            D
  akeh sitik.. susah seneng..
            G     D
  kudu maju terus..

          G          B
  aku seh betah berjuang..
          Em       Bm
  kuat ngadepi pacoban..
           C       G
  uripku ngetutke arus..
         Am            D
  akeh sitik.. susah seneng..
            G     Cm G
  kudu maju terus..
tak kuat kuatke
nandang kahanan koyo mangkene
susah seneng tak tanggunge dewe..

dalan sing tak lewati
saiki wis.. kroso sepi..
ora ono kowe sing ngancani..

Music...

lungamu ninggal tatu
nembus jroning atiku
nanging kepiye maneh
ati kudu semeleh..

Reff :
  aku seh betah berjuang..
  kuat ngadepi pacoban..
  uripku ngetutke arus..
  akeh sitik.. susah seneng..
  kudu maju terus..

Music...

tak kuat kuatke
nandang kahanan koyo ngene
susah seneng tak tanggunge dewe..

dalan sing tak lewati
saiki wis.. kroso sepi..
ora ono kowe sing ngancani..

Music...

lungamu ninggal tatu
nembus jroning atiku
nanging kepiye maneh
ati kudu semeleh..

Reff :
  aku seh betah berjuang..
  kuat ngadepi pacoban..
  uripku ngetutke arus..
  akeh sitik.. susah seneng..
  kudu maju terus..

  aku seh betah berjuang..
  kuat ngadepi pacoban..
  uripku ngetutke arus..
  akeh sitik.. susah seneng..
  kudu maju terus..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title