Chord Gelang Putih - Saka Praja | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Gelang Putih - Saka Praja

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Gelang Putih - Saka Praja :

Lirik Gelang Putih - Saka Praja :

Intro : E A  D  Bm  E..

     A
mbok gegem tanganku..
       F#m
naliko aku kademen..
         D           E
mbok reh-reh atiku.. naliko nesu..
    D                  A
ora gampang ngerteni sikapku..
     Bm
kowe sing slalu ngalah
         E                E/G#-A-Bm-E..
senajan awakmu wis sayah..

       A
gelang putihmu iki..
           F#m
tak simpen jero lemari..
        D
nanging kenangane..
          E
slalu tak simpen ning ati

    D                  A
ora lali.. anggonmu ngabari..
        Bm             E
nanging saiki kowe ora bali..

   F#m                   C#m
ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
       D      Bm
nggawe atiku ayem..
         E
turu wae aku ra marem..

  F#m                       C#m
kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
       D                  E
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

Reff :
         A              D
  jujur aku.. wegah.. kelangan..
  Bm             E         -D
  sumpah aku.. kangen tenan..
      C#m    F#m       C#m       F#m
  tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
         Bm
  gelang putihku iki..
     D    E            A
  tondo.. setio kang suci..

Music : A  D  Bm  A  G  E..

   F#m                   C#m
ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
       D      Bm
nggawe atiku ayem..
         E
turu wae aku ra marem..

  F#m                       C#m
kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
       D                  E
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

Reff :
         A              D
  jujur aku.. wegah.. kelangan..
  Bm             E         -D
  sumpah aku.. kangen tenan..
      C#m    F#m       C#m       F#m
  tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
         Bm
  gelang putihku iki..
     D    E            A
  tondo.. setio kang suci..

A  D -A/C# Bm A  E    A
           a..ku putromu..
mbok gegem tanganku..
naliko aku kademen..
mbok reh-reh atiku.. naliko nesu..
ora gampang ngerteni sikapku..
kowe sing slalu ngalah
senajan awakmu wis sayah..

gelang putihmu iki..
tak simpen jero lemari..
nanging kenangane..
slalu tak simpen ning ati

ora lali.. anggonmu ngabari..
nanging saiki kowe ora bali..

ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
nggawe atiku ayem..
turu wae aku ra marem..

kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

Reff :
  jujur aku.. wegah.. kelangan..
  sumpah aku.. kangen tenan..
  tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
  gelang putihku iki..
  tondo.. setio kang suci..

Music...

ngalem.. sopo saiki sing ngalem..
nggawe atiku ayem..
turu wae aku ra marem..

kangen.. sopo uwong sing ra kangen..
krungu tatembanganmu.. ngeridu atiku..

Reff :
  jujur aku.. wegah.. kelangan..
  sumpah aku.. kangen tenan..
  tak kuat-kuatke, tak ikhlas-ikhlaske
  gelang putihku iki..
  tondo.. setio kang suci..

a..ku putromu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title