Chord Bapak - Saka & Seika feat. Betrand Peto | Inschord

Ad Unit (Iklan) BIG

Histats

Chord Bapak - Saka & Seika feat. Betrand Peto

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Bapak - Saka & Seika feat. Betrand Peto :

Lirik Bapak - Saka & Seika feat. Betrand Peto :

Intro : Dm G C Am F G C

C
rambut wis ra ireng
 Em
uwis malih rupane..
 F                        C
ireng dadi putih.. sak ikine..
 Dm
dino tambah dino..
Em
umur tambah tuwo..
  F      Dm                G
nanging.. koyo-koyo ora di roso..

Music : Dm G C

C
ngadheg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F                      C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
  Dm                 Em
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
    F               G        C
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

Music : Dm G C Am F G C

Reff :
    C                    F
  bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
    G                   C
  bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
    C                    F
  bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
    G                  C
  bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

    F
  senajan uwis tuwo
   C            Am
  nekad mempeng kerjo
      Dm
  nyambut gawe..
  G                    C
   kanggo nguripi kluargo..

Music : Am Dm Em Am
        Dm Em Am
        Dm G C..

C
ngadheg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F                      C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
  Dm                 Em
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
    F               G        C
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

Music : Dm G C Am F G C

Reff :
    C                    F
  bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
    G                   C
  bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
    C                    F
  bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
    G                  C
  bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

    F
  senajan uwis tuwo
   C            Am
  nekad mempeng kerjo
      Dm
  nyambut gawe..
  G                    C
   kanggo nguripi kluargo..
rambut wis ra ireng
uwis malih rupane..
ireng dadi putih.. sak ikine..
dino tambah dino..
umur tambah tuwo..
nanging.. koyo-koyo ora di roso..

Music...

ngadheg dadi cagak..
nyonggo piringe anak..
mempeng kerjo ora mikir rogo..
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

Music...

Reff :
  bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
  bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
  bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
  bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  senajan uwis tuwo
  nekad mempeng kerjo
  nyambut gawe..
  kanggo nguripi kluargo..

Music...

ngadheg dadi cagak..
nyonggo piringe anak..
mempeng kerjo ora mikir rogo..
paribasan umur.. wis akeh cacahe..
nganti bingung.. anggonku ngitunge..

Music...

Reff :
  bapak.. bapak, tekadmu kuwi tak puji..
  bapak.. bapak, kowe koyo senopati..
  bapak.. bapak, panasmu ngungkuli geni..
  bapak.. bapak, keno angin soyo ndadi..

  senajan uwis tuwo
  nekad mempeng kerjo
  nyambut gawe..
  kanggo nguripi kluargo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title