Chord Sewates Tresno - Sambi Ngopi | Inschord

Chord Sewates Tresno - Sambi Ngopi

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sewates Tresno - Sambi Ngopi :

Lirik Sewates Tresno - Sambi Ngopi :

Intro : G  C D Bm
        Em Am D..

G                 D
hanya cinta dan doa..
      Em                  D
tak titipke.. marang sliramu..
    C          D      Bm       Em
jogonen tresno iki kanti tulus ati
C      D  G
seko.. atimu..

G                   D
tak jagakke kabeh calon jodomu..
        Em          D
tak tresnani.. isi ati..
   C       D       Bm  Em
kanti.. ikhlas.. seko ati..
 C          D   G
ojo nganti mblenjani..

     C    D         Bm        Em
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
     Am                D
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

Reff :
       G            D
  kowe tak wanti wanti
         Em          D
  malah mblenjani janji
      C       D          G  D
  sewates tresno tok larani..
       G     D            Em  D
  rino lan wengi.. tansah memuji..
     C      D         G  D
  kanti.. tulus neng ati..

Music : G D Em D
        C D G D
        G D Em D
        C D G D

G                   D
tak jagakke kabeh calon jodomu..
        Em          D
tak tresnani.. isi ati..
   C       D       Bm  Em
kanti.. ikhlas.. seko ati..
 C          D   G
ojo nganti mblenjani..

     C    D         Bm        Em
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
     Am                D
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

Reff :
       G            D
  kowe tak wanti wanti
         Em          D
  malah mblenjani janji
      C       D          G  D
  sewates tresno tok larani..
       G     D            Em  D
  rino lan wengi.. tansah memuji..
     C      D         G  D
  kanti.. tulus neng ati..

       G            D
  kowe tak wanti wanti
         Em          D
  malah mblenjani janji
      C       D          G  D
  sewates tresno tok larani..
       G     D            Em  D
  rino lan wengi.. tansah memuji..
     C      D         G
  kanti.. tulus neng ati..
     Am     D         G
  kanti.. tulus neng ati..
hanya cinta dan doa..
tak titipke.. marang sliramu..
jogonen tresno iki kanti tulus ati
seko.. atimu..

tak jagakke kabeh calon jodomu..
tak tresnani.. isi ati..
kanti.. ikhlas.. seko ati..
ojo nganti mblenjani..

nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

Reff :
  kowe tak wanti wanti
  malah mblenjani janji
  sewates tresno tok larani..
  rino lan wengi.. tansah memuji..
  kanti.. tulus neng ati..

Music...

tak jagakke kabeh calon jodomu..
tak tresnani.. isi ati..
kanti.. ikhlas.. seko ati..
ojo nganti mblenjani..

nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

Reff :
  kowe tak wanti wanti
  malah mblenjani janji
  sewates tresno tok larani..
  rino lan wengi.. tansah memuji..
  kanti.. tulus neng ati..

  kowe tak wanti wanti
  malah mblenjani janji
  sewates tresno tok larani..
  rino lan wengi.. tansah memuji..
  kanti.. tulus neng ati..
  kanti.. tulus neng ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title