Chord Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza | Inschord

Chord Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza :

Lirik Seko Opo Atimu - Sandios Pendhoza :

Intro : D E C# F#m
        D E A

         A           Bm
Dalane cerito aku ro koe
     F#m      E
Wis akeh tantangane
     A           Bm
Urip bareng karo koe
      F#m     E
Mesti ono godane..

        A         Bm
Nanging koe mesti sabar
       F#m       E
Dinggo aku atimu jembar
    A              D
Ora mundur nggonmu nandur
          F#m       E
Tresna ro aku ratau luntur..

     D      E
Seka opo atimu kui
   C#m          F#
Kuate ngungkuli wesi
     D      E
Seka opo atimu kui
         C#                    F#m
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

Reff :
              D               E
  Saiki tresnaku yo mung nggo koe
         C#m             F#m
  Tak pasrahke kabeh sak ragane
   D                E           A    A7
  Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
              D            E
  Mung sewu siji wong koyo koe
          C#        F#m
  Rabakal tak sia-siake
    D             E             A
  Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Music : D E C# F#m D E A
        Bm C#m D E

     D      E
Seka opo atimu kui
   C#m          F#
Kuate ngungkuli wesi
     D      E
Seka opo atimu kui
         C#                    F#m
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

Reff :
              D               E
  Saiki tresnaku yo mung nggo koe
         C#m             F#m
  Tak pasrahke kabeh sak ragane
   D                E           A    A7
  Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
              D            E
  Mung sewu siji wong koyo koe
          C#        F#m
  Rabakal tak sia-siake
    D             E             A
  Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

              D               E
  Saiki tresnaku yo mung nggo koe
         C#m             F#m
  Tak pasrahke kabeh sak ragane
   D                E           A    A7
  Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
    D       E          C#      F#m
  Wutuh rasaku.. iki nggo sliramu..
  (Mung sewu siji wong koyo koe)
  (Rabakal tak sia-siake)
    D          E     A
  Rabakal ngelarani atimu
  (Muga aku ro koe iso tekan sak lawase)
              D
  Muga aku ro koe..
        E             A
  iso tekan.. sak lawase..
Dalane cerito aku ro koe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo koe
Mesti ono godane..

Nanging koe mesti sabar
Dinggo aku atimu jembar
Ora mundur nggonmu nandur
Tresna ro aku ratau luntur..

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

Reff :
  Saiki tresnaku yo mung nggo koe
  Tak pasrahke kabeh sak ragane
  Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
  Mung sewu siji wong koyo koe
  Rabakal tak sia-siake
  Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Music...

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg.. senajan tak larani..

Reff :
  Saiki tresnaku yo mung nggo koe
  Tak pasrahke kabeh sak ragane
  Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
  Mung sewu siji wong koyo koe
  Rabakal tak sia-siake
  Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

  Saiki tresnaku yo mung nggo koe
  Tak pasrahke kabeh sak ragane
  Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku..
  Wutuh rasaku.. iki nggo sliramu..
  (Mung sewu siji wong koyo koe)
  (Rabakal tak sia-siake)
  Rabakal ngelarani atimu
  (Muga aku ro koe iso tekan sak lawase)
  Muga aku ro koe..
  iso tekan.. sak lawase..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title