Chord Tresno Seng Liyane - Sebatt's Official | Inschord

Chord Tresno Seng Liyane - Sebatt's Official

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tresno Seng Liyane - Sebatt's Official :

Lirik Tresno Seng Liyane - Sebatt's Official :

Intro : A B B-A-G#m C#
        A B E..

     E                   A
ra bakal aku lali karo kowe
  F#m                 B
biyen tau mlaku bebarengan
     G#m                C#m     C#
ning nyatane saiki kowe malah lungo
 F#m         B       E
aku wis ra biso opo-opo..

   E                     A
ra guno ngulangi crito kabeh iki
    B                       E
yen pancen wis jodone bakal dadi siji
    C#m        C#        F#m
yen wis ra iso ora sah dipekso
   B                     E
ra guno ngulangi crito wingi..

Reff :
           A           B
  ora nyongko.. ora ngiro
                G#m
  kowe malah ngeboti
                C#m
  tresno seng liyane
  C#           F#m
  kurang sabar piye
              B
  lehku njogo ati
              E
  dinggo sliramu..

         A           B
  ajur tenan.. roso iki
                    G#m
  tresno seng tak jogo
                  C#m
  malah karo wong liyo
  C#        F#m            B
  le mbayangke.. le ngrasakke..
             E
  nyesek akhire..

Music : A B B-A-G#m C#m C#
        F#m B E..

        A
kabeh coro tak lakoni
        E
nganti ora biso lali
        A
pancen iki wis dalane
       B
perpisahan karo kowe..

Reff :
           A           B
  ora nyongko.. ora ngiro
                G#m
  kowe malah ngeboti
                C#m
  tresno seng liyane
  C#           F#m
  kurang sabar piye
              B
  lehku njogo ati
              E
  dinggo sliramu.. ooo..

         A           B
  ajur tenan.. roso iki
                    G#m
  tresno seng tak jogo
                  C#m
  malah karo wong liyo
  C#        F#m            B
  le mbayangke.. le ngrasakke
             E
  nyesek akhire..

           A           B
  ora nyongko.. ora ngiro
                G#m
  kowe malah ngeboti
                C#m
  tresno seng liyane
  C#           F#m
  kurang sabar piye
              B
  lehku njogo ati
              E
  dinggo sliramu..

         A           B
  ajur tenan.. roso iki
                    G#m
  tresno seng tak jogo
                  C#m
  malah karo wong liyo
  C#        F#m            B
  le mbayangke.. le ngrasakke..
             E
  nyesek akhire..
            A              B
  le mbayangke.. le ngrasakke..
            A    B   E -A -E
  nyesek atine.. hoo o..
ra bakal aku lali karo kowe
biyen tau mlaku bebarengan
ning nyatane saiki kowe malah lungo
aku wis ra biso opo-opo..

ra guno ngulangi crito kabeh iki
yen pancen wis jodone bakal dadi siji
yen wis ra iso ora sah dipekso
ra guno ngulangi crito wingi..

Reff :
  ora nyongko.. ora ngiro
  kowe malah ngeboti
  tresno seng liyane
  kurang sabar piye
  lehku njogo ati
  dinggo sliramu..

  ajur tenan.. roso iki
  tresno seng tak jogo
  malah karo wong liyo
  le mbayangke.. le ngrasakke..
  nyesek akhire..

Music...

kabeh coro tak lakoni
nganti ora biso lali
pancen iki wis dalane
perpisahan karo kowe..

Reff :
  ora nyongko.. ora ngiro
  kowe malah ngeboti
  tresno seng liyane
  kurang sabar piye
  lehku njogo ati
  dinggo sliramu.. ooo..

  ajur tenan.. roso iki
  tresno seng tak jogo
  malah karo wong liyo
  le mbayangke.. le ngrasakke
  nyesek akhire..

  ora nyongko.. ora ngiro
  kowe malah ngeboti
  tresno seng liyane
  kurang sabar piye
  lehku njogo ati
  dinggo sliramu..

  ajur tenan.. roso iki
  tresno seng tak jogo
  malah karo wong liyo
  le mbayangke.. le ngrasakke..
  nyesek akhire..
  le mbayangke.. le ngrasakke..
  nyesek atine.. hoo o..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title