Chord Tangise Sarangan - Saraswati | Inschord

Chord Tangise Sarangan - Saraswati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tangise Sarangan - Saraswati :

Lirik Tangise Sarangan - Saraswati :

Intro : D# F A# Gm Cm F A#
        D# F Dm Gm Cm F A#

A#                Gm
Sarangan.. kang dadi saksi
  D#               F
nalikane jaman semono..
A#                  Gm
neng kono.. sliramu medhot janji
        D#                    F
ono pinggir telogo, aku biso opo..
  D#                  F
kejobo ngronto ning dodo
A#       Gm         D#  F
hoo ho.. ho.. ooho...

A#            Gm
Telogomu.. ibarate eluhku
  D#                F
howo adem ibarat atiku
  A#                        Gm
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
     D#                    F
sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
kudu lilo aku mok tinggalno..

Reff :
    Gm            Dm
  Lilo.. aku ra lilo
            D#           F       A#
  nanging piye maneh wis dalan Kuoso
      Gm                Dm
  Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
           D#             F        A#
  neng pinggir telogo tak culne sliramu

    Gm              Dm
  Piye.. aku kudu piye
      D#             F      A#
  yen wis ngene sing dadi dalane
    Gm            Dm
  mugo uripmu bahagio mulyo
       D#         F           A#
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Music : Gm D# F

A#                Gm
Sarangan.. kang dadi saksi
  D#               F
nalikane jaman semono..
A#                  Gm
neng kono.. sliramu medhot janji
        D#                    F
ono pinggir telogo, aku biso opo..
  D#                  F
kejobo ngronto ning dodo
A#       Gm         D#  F
hoo ho.. ho.. ooho...

A#            Gm
Telogomu.. ibarate eluhku
  D#                F
howo adem ibarat atiku
  A#                        Gm
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
     D#                    F
sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
kudu lilo aku mok tinggalno..

Reff :
    Gm            Dm
  Lilo.. aku ra lilo
            D#           F       A#
  nanging piye maneh wis dalan Kuoso
      Gm                Dm
  Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
           D#             F        A#
  neng pinggir telogo tak culne sliramu

    Gm              Dm
  Piye.. aku kudu piye
      D#             F      A#
  yen wis ngene sing dadi dalane
    Gm            Dm
  mugo uripmu bahagio mulyo
       D#         F           Gm    D#
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu
         C  Gm      Am  F Dm Am
  ho.. ooo..  hoo.. ho..

(Overtone)
    Am            Em
  Lilo.. aku ra lilo
            F            G       C
  nanging piye maneh wis dalan Kuoso
      Am                Em
  Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
           F              G        C
  neng pinggir telogo tak culne sliramu

    Am              Em
  Piye.. aku kudu piye
      F              G      C
  yen wis ngene sing dadi dalane
    Am            Em
  mugo uripmu bahagio mulyo
       F          G           Am
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu
       F          G           C
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu
       F          G           Am
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
Sarangan.. kang dadi saksi
nalikane jaman semono..
neng kono.. sliramu medhot janji
ono pinggir telogo, aku biso opo..
kejobo ngronto ning dodo
hoo ho.. ho.. ooho...

Telogomu.. ibarate eluhku
howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mok tinggalno..

Reff :
  Lilo.. aku ra lilo
  nanging piye maneh wis dalan Kuoso
  Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
  neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Piye.. aku kudu piye
  yen wis ngene sing dadi dalane
  mugo uripmu bahagio mulyo
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Music...

Sarangan.. kang dadi saksi
nalikane jaman semono..
neng kono.. sliramu medhot janji
ono pinggir telogo, aku biso opo..
kejobo ngronto ning dodo
hoo ho.. ho.. ooho...

Telogomu.. ibarate eluhku
howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mok tinggalno..

Reff :
  Lilo.. aku ra lilo
  nanging piye maneh wis dalan Kuoso
  Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
  neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Piye.. aku kudu piye
  yen wis ngene sing dadi dalane
  mugo uripmu bahagio mulyo
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu
  ho.. ooo..  hoo.. ho..

(Overtone)
  Lilo.. aku ra lilo
  nanging piye maneh wis dalan Kuoso
  Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
  neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Piye.. aku kudu piye
  yen wis ngene sing dadi dalane
  mugo uripmu bahagio mulyo
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu
  karo wong ayu sing dadi pilihanmu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title