Chord Siji Saklawase (SiLas) - Selia Meida | Inschord

Chord Siji Saklawase (SiLas) - Selia Meida

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Siji Saklawase (SiLas) - Selia Meida :

Lirik Siji Saklawase (SiLas) - Selia Meida :

Intro : F  G  Em G Am
        Dm G C

C                  F  -Em
 milih siji saklawase..
Dm                 G   -F
 ojo nggawe larane ati..
Em                 Dm        -Em
 gawe susah urip dadi bubrah..
F       G           C
 gawe seneng urip dadi mulyo..

Dm          G
mlaku seng ati ati
 Em          Am
ojo nganti lali..
    Dm                   G
tresnoku siji kanggo awakmu..

Reff :
        C          Em          Am     A
  opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
        Dm                         G
  opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
         Em             A
  remuk atiku yen tak teruske..
          Dm
  mending aku kelangan..
      F               G         C
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..

Music : Am F G C
        Am F Dm G C..

        C         F
milih siji saklawase..
Dm                 G
 ojo nggawe larane ati..
Em                 Dm
 gawe susah urip dadi bubrah..
F       G           C
 gawe seneng urip dadi mulyo..

Dm          G
mlaku seng ati ati
 Em          Am
ojo nganti lali..
    Dm                   G
tresnoku siji kanggo awakmu..

Reff :
        C          Em          Am     A
  opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
        Dm                         G
  opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
         Em             A
  remuk atiku yen tak teruske..
          Dm
  mending aku kelangan..
      F               G         C   G
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..

        C          Em          Am     A
  opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
        Dm                         G
  opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
         Em             A
  remuk atiku yen tak teruske..
          Dm
  mending aku kelangan..
      F               G         C
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..

         Em             A
  remuk atiku yen tak teruske..
          Dm
  mending aku kelangan..
      F               G         C
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..
      F               G         C
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..
      F      G                    C
  tak lakoni.. seng wes dadi dalanku..
milih siji saklawase..
ojo nggawe larane ati..
gawe susah urip dadi bubrah..
gawe seneng urip dadi mulyo..

mlaku seng ati ati
ojo nganti lali..
tresnoku siji kanggo awakmu..

Reff :
  opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
  opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
  remuk atiku yen tak teruske..
  mending aku kelangan..
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..

Music...

milih siji saklawase..
ojo nggawe larane ati..
gawe susah urip dadi bubrah..
gawe seneng urip dadi mulyo..

mlaku seng ati ati
ojo nganti lali..
tresnoku siji kanggo awakmu..

Reff :
  opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
  opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
  remuk atiku yen tak teruske..
  mending aku kelangan..
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..

  opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
  opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
  remuk atiku yen tak teruske..
  mending aku kelangan..
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..

  remuk atiku yen tak teruske..
  mending aku kelangan..
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..
  tak lakoni seng wes dadi dalanku..
  tak lakoni.. seng wes dadi dalanku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title