Chord Renco - Sarah Brillian | Inschord

Chord Renco - Sarah Brillian

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Renco - Sarah Brillian :

Lirik Renco - Sarah Brillian :

Intro : B C#m F# B

B             C#m
pisanan aku pengen kenalan
        F#
janjane bojone kancaku
      B
jan bagus tenan
B             C#m
kepindo aku dadi gregetan
       F#
pendekatan mugo aku
            B
ndang cepet dadian

B           C#m
asline aku eneng sing nduwe
      F#
sewalike jebul dekne
         B
yo eneng sing nduwe
B                C#m
rapopo penting podo ngertine
        F#
main mburi njogo ati
         B
siji lan sijine

B-A#m-G#m             D#m
       aku wes kadung tresno
G#m               F#
 nanging keloro-loro..

Reff :
  B                C#m
  rencho roncenen atiku,
  F#              B
  rencho ukiren katresnanku
   E                     B
  ojo kondho-kondho karo bojomu
          C#m                  F#
  yen aku main mburi karo sliramu

  B                   C#m
  rencho tak tunggu tekamu,
  F#                  B
  rencho tak tunggu jawabanmu
   E                   B
  ojo lali karo lagune mas tony
         C#m
  hidup ini yang penting hepi
           F#
  don't worry, don't worry, don't worry..

Music : B C#m F# B
        E B C#m F#

B           C#m
asline aku eneng sing nduwe
      F#
sewalike jebul dekne
         B
yo eneng sing nduwe
B                C#m
rapopo penting podo ngertine
        F#
main mburi njogo ati
         B
siji lan sijine

G#m             D#m
 aku wes kadung tresno
G#m               F#
 nanging keloro-loro..

Reff :
  B                C#m
  rencho roncenen atiku,
  F#              B
  rencho ukiren katresnanku
   E                     B
  ojo kondho-kondho karo bojomu
          C#m                  F#
  yen aku main mburi karo sliramu

  B                   C#m
  rencho tak tunggu tekamu,
  F#                  B
  rencho tak tunggu jawabanmu
   E                   B
  ojo lali karo lagune mas tony
         C#m
  hidup ini yang penting hepi
           F#
  don't worry, don't worry, don't worry..

Music : B C#m F# B
        E B C#m F#

B           C#m
asline aku eneng sing nduwe
      F#
sewalike jebul dekne
         B
yo eneng sing nduwe
B                C#m
rapopo penting podo ngertine
        F#
main mburi njogo ati
         B
siji lan sijine

G#m             D#m
 aku wes kadung tresno
G#m               F#
 nanging keloro-loro..

Reff :
  B                C#m
  rencho roncenen atiku,
  F#              B
  rencho ukiren katresnanku
   E                     B
  ojo kondho-kondho karo bojomu
          C#m                  F#
  yen aku main mburi karo sliramu

  B                   C#m
  rencho tak tunggu tekamu,
  F#                  B
  rencho tak tunggu jawabanmu
   E                   B
  ojo lali karo lagune mas tony
         C#m
  hidup ini yang penting hepi
           F#
  don't worry, don't worry, don't worry..
                 B
  don't.. worry..
pisanan aku pengen kenalan
janjane bojone kancaku
jan bagus tenan
kepindo aku dadi gregetan
pendekatan mugo aku
ndang cepet dadian

asline aku eneng sing nduwe
sewalike jebul dekne
yo eneng sing nduwe
rapopo penting podo ngertine
main mburi njogo ati
siji lan sijine

aku wes kadung tresno
nanging keloro-loro..

Reff :
  rencho roncenen atiku,
  rencho ukiren katresnanku
  ojo kondho-kondho karo bojomu
  yen aku main mburi karo sliramu

  rencho tak tunggu tekamu,
  rencho tak tunggu jawabanmu
  ojo lali karo lagune mas tony
  hidup ini yang penting hepi
  don't worry, don't worry, don't worry..

Music...

asline aku eneng sing nduwe
sewalike jebul dekne
yo eneng sing nduwe
rapopo penting podo ngertine
main mburi njogo ati
siji lan sijine

aku wes kadung tresno
nanging keloro-loro..

Reff :
  rencho roncenen atiku,
  rencho ukiren katresnanku
  ojo kondho-kondho karo bojomu
  yen aku main mburi karo sliramu

  rencho tak tunggu tekamu,
  rencho tak tunggu jawabanmu
  ojo lali karo lagune mas tony
  hidup ini yang penting hepi
  don't worry, don't worry, don't worry..

Music...

asline aku eneng sing nduwe
sewalike jebul dekne
yo eneng sing nduwe
rapopo penting podo ngertine
main mburi njogo ati
siji lan sijine

aku wes kadung tresno
nanging keloro-loro..

Reff :
  rencho roncenen atiku,
  rencho ukiren katresnanku
  ojo kondho-kondho karo bojomu
  yen aku main mburi karo sliramu

  rencho tak tunggu tekamu,
  rencho tak tunggu jawabanmu
  ojo lali karo lagune mas tony
  hidup ini yang penting hepi
  don't worry, don't worry, don't worry..
  don't.. worry..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title