Chord Ra Nduwe Ati (Wis Tak Aku) - Selvata | Inschord

Chord Ra Nduwe Ati (Wis Tak Aku) - Selvata

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ra Nduwe Ati (Wis Tak Aku) - Selvata :

Lirik Ra Nduwe Ati (Wis Tak Aku) - Selvata :

Intro : F G C -G/B Am
        Dm..Fm G

   C                      F
mbiyen aku tau.. seneng karo kowe..
    G                      C  -G/B
senadyan kahananku koyo ngene..
  Am                      Dm
tibo tangi kabeh uwis tak lakoni..
       F         G       C   Fm Dm G 
demi kowe.. seng tak tresnani..

C            Em             F
aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego
          G                        C
ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo..
 Am                  Dm
aku ora popo.. mergo aku rumongso..
    F                G        C
aku wis lilo yen aku mbok sio-sio..

     F         G
tiwasno chatmu neng whatsappku
Em        Am
wis tak paku..
    Dm          G            C
jebule kowe ngliyo ning mburiku..

Reff :
     F      G
  Gusti.. nopo kulo
       Em         Am
  niki kurang gemati..
       Dm             G
  wong seng tak tresnani
        C
  jebul ra duwe ati..

     F           G
  mboten tak getuni
      Em     Am
  aku wis janji..
   Dm
  ora bakal bali..
   G             (Am)
  aku.. wis ora sudi..

Music : Am..F E
        Am -G F E..Am A
        Dm G Em Am
        Dm G C..

C            Em             F
aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego
          G                        C
ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo..
 Am                  Dm
aku ora popo.. mergo aku rumongso..
    F                G        C
aku wis lilo yen aku mbok sio-sio..

     F         G
tiwasno chatmu neng whatsappku
Em        Am
wis tak paku..
    Dm          G          C
jebule kowe ngliyo ning mburiku..

Reff :
     F      G
  Gusti.. nopo kulo
       Em         Am
  niki kurang gemati..
       Dm             G
  wong seng tak tresnani
        C
  jebul ra duwe ati..

     F           G
  mboten tak getuni
      Em     Am
  aku wis janji..
   Dm
  ora bakal bali..
   G             (F)
  aku.. wis ora sudi..

     F      G
  Gusti.. nopo kulo
       Em         Am
  niki kurang gemati..
       Dm             G
  wong seng tak tresnani
        C
  jebul ra duwe ati..

     F           G
  mboten tak getuni
      Em     Am
  aku wis janji..
   Dm
  ora bakal bali..
   G              C
  aku.. wis ora sudi..
   Dm                G
  ora bakal bali.. karo..
                  Fm
  kowe sing nggateli..
mbiyen aku tau.. seneng karo kowe..
senadyan kahananku koyo ngene..
tibo tangi kabeh uwis tak lakoni..
demi kowe.. seng tak tresnani..

aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego
ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo..
aku ora popo.. mergo aku rumongso..
aku wis lilo yen aku mbok sio-sio..

tiwasno chatmu neng whatsappku
wis tak paku..
jebule kowe ngliyo ning mburiku..

Reff :
  Gusti.. nopo kulo
  niki kurang gemati..
  wong seng tak tresnani
  jebul ra duwe ati..

  mboten tak getuni
  aku wis janji..
  ora bakal bali..
  aku.. wis ora sudi..

Music...

aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego
ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo..
aku ora popo.. mergo aku rumongso..
aku wis lilo yen aku mbok sio-sio..

tiwasno chatmu neng whatsappku
wis tak paku..
jebule kowe ngliyo ning mburiku..

Reff :
  Gusti.. nopo kulo
  niki kurang gemati..
  wong seng tak tresnani
  jebul ra duwe ati..

  mboten tak getuni
  aku wis janji..
  ora bakal bali..
  aku.. wis ora sudi..

  Gusti.. nopo kulo
  niki kurang gemati..
  wong seng tak tresnani
  jebul ra duwe ati..

  mboten tak getuni
  aku wis janji..
  ora bakal bali..
  aku.. wis ora sudi..
  ora bakal bali.. karo..
  kowe sing nggateli..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title