Chord Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut | Inschord

Chord Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut :

Lirik Ora Tak Pikir - Derradru feat. Sedoyo Mawut :

Intro : F# C# D#m C#
        B F# G#m C#
        F# C# D#m C#
        B F# G#m C# F#

           B                  C#
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
              F#                    D#m
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
          G#m
yowes ora masalah
               C#
nek cen kowe pengen bubrah
           F#
oke kita pisah..

            B                    C#
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
          F#                   D#m
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
           G#m
ning kene ayem tentrem
             C#
uripku tak gawe seneng
               F#
rasah digawe sepaneng..

Reff :
      F#          C#
  ora tak pikir jeru..
        D#m          C#
  ning ati tetep ngguyu..
         B       F#
  blas raono kuciwo..
          G#m           C#
  snajan mbok tinggal lungo..

      F#         C#
  ora tak gawe susah
        D#m        C#
  ning ati tetep bungah
      B           F#
  ora bakal nelongso..
      G#m          C#      F#
  kelangan kowe.. aku ora popo.. (los !!)

Music : F# C# D#m C#
        B F# G#m C#
        F# C# D#m C#
        B F# G#m C# F#

           B                  C#
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
              F#                    D#m
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
          G#m
yowes ora masalah
               C#
nek cen kowe pengen bubrah
           F#
oke kita pisah..

            B                    C#
ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
          F#                   D#m
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
           G#m
ning kene ayem tentrem
             C#
uripku tak gawe seneng
               F#
rasah digawe sepaneng..

Reff :
      F#          C#
  ora tak pikir jeru..
        D#m          C#
  ning ati tetep ngguyu..
         B       F#
  blas raono kuciwo..
          G#m           C#
  snajan mbok tinggal lungo..

      F#         C#
  ora tak gawe susah
        D#m        C#
  ning ati tetep bungah
      B           F#
  ora bakal nelongso..
      G#m          C#      F#
  kelangan kowe.. aku ora popo..

      F#          C#
  ora tak pikir jeru..
        D#m          C#
  ning ati tetep ngguyu..
         B       F#
  blas raono kuciwo..
          G#m           C#
  snajan mbok tinggal lungo..

      F#         C#
  ora tak gawe susah
        D#m        C#
  ning ati tetep bungah
      B           F#
  ora bakal nelongso..
      G#m          C#       F#
  kelangan kowe.. aku ora popo..

(los.. cul !!)
aku sing salah.. ning ngarepanmu..
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
yowes ora masalah
nek cen kowe pengen bubrah
oke kita pisah..

ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
ning kene ayem tentrem
uripku tak gawe seneng
rasah digawe sepaneng..

Reff :
  ora tak pikir jeru..
  ning ati tetep ngguyu..
  blas raono kuciwo..
  snajan mbok tinggal lungo..

  ora tak gawe susah
  ning ati tetep bungah
  ora bakal nelongso..
  kelangan kowe.. aku ora popo.. (los !!)

Music...

aku sing salah.. ning ngarepanmu..
ra tau mbok anggep kabeh pengorbananku..
yowes ora masalah
nek cen kowe pengen bubrah
oke kita pisah..

ra tak gondeli.. nek kowe pingin pergi
ora tak tangisi kowe mblenjani janji
ning kene ayem tentrem
uripku tak gawe seneng
rasah digawe sepaneng..

Reff :
  ora tak pikir jeru..
  ning ati tetep ngguyu..
  blas raono kuciwo..
  snajan mbok tinggal lungo..

  ora tak gawe susah
  ning ati tetep bungah
  ora bakal nelongso..
  kelangan kowe.. aku ora popo..

  ora tak pikir jeru..
  ning ati tetep ngguyu..
  blas raono kuciwo..
  snajan mbok tinggal lungo..

  ora tak gawe susah
  ning ati tetep bungah
  ora bakal nelongso..
  kelangan kowe.. aku ora popo..

(los.. cul !!)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title