Chord Nyapih Ati - Sela Silvina | Inschord

Chord Nyapih Ati - Sela Silvina

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nyapih Ati - Sela Silvina :

Lirik Nyapih Ati - Sela Silvina :

Intro : F G Em Am Dm G C

 F          G
alon-alon wae
         Em     Am
lehmu nyapih atiku
  Dm
setel kendo slow
G     C
ojo kesusu..

C          F
naliko tresno
     G            C
opo-opo mbok wenehke
C       F
naiko demen
         G           C
ra ono dino nggo liyane..

C           F
kowe tak gantang-gantang
     G             C
dadi bojo sing ngerteni
C          F
tak impi-impi
       G         C
ngacaniku tekan mati..

Reff :
  F       G
  wes.. bedo
        Em    Am
  saiki ceritane
  Dm         G
  luntur tresnomu
          C
  marang aku..

   F          G
  alon-alon wae
          Em     Am
  lehmu nyapih atiku
    Dm
  setel kendo slow
  G     C
  ojo kesusu..
 
Music : G..Am..F G C..

C          F
wis rodo suwe
        G           C
mlaku bareng karo kowe
C         F
ra ono crito
       G          C
ra tukaran bendinane..

C         F
ngomongo ae
          G         C
lek wis waleh aku seleh
C         F
obah sak obah
        G      C
sak polahe aku salah..

Music : F G Em Am Dm G C..
        F G Em Am Dm G C..

Reff :
  F         G
  ra koyo biyen
          Em       Am
  iseh pertama kenalan
            Dm
  gandengan tangan
     G            C
  bendino turut dalan..

   F          G
  alon-alon wae
          Em       Am
  lehmu nilarke atiku
    Dm       G        C
  natakke atiku butuh wektu..

  F          G
  ra koyo biyen
          Em       Am
  iseh pertama kenalan
            Dm
  gandengan tangan
     G            C
  bendino turut dalan..

   F          G
  alon-alon wae
          Em       Am
  lehmu nilarke atiku
    Dm       G        C
  natakke atiku butuh wektu..
    Dm       G           C
  natakke atiku butuh wektu..
    Dm       G           C
  natakke atiku butuh wektu..
alon-alon wae
lehmu nyapih atiku
setel kendo slow
ojo kesusu..

naliko tresno
opo-opo mbok wenehke
naiko demen
ra ono dino nggo liyane..

kowe tak gantang-gantang
dadi bojo sing ngerteni
tak impi-impi
ngacaniku tekan mati..

Reff :
  wes.. bedo
  saiki ceritane
  luntur tresnomu
  marang aku..

  alon-alon wae
  lehmu nyapih atiku
  setel kendo slow
  ojo kesusu..
 
Music...

wis rodo suwe
mlaku bareng karo kowe
ra ono crito
ra tukaran bendinane..

ngomongo ae
lek wis waleh aku seleh
obah sak obah
sak polahe aku salah..

Music...

Reff :
  ra koyo biyen
  iseh pertama kenalan
  gandengan tangan
  bendino turut dalan..

  alon-alon wae
  lehmu nilarke atiku
  natakke atiku butuh wektu..

  ra koyo biyen
  iseh pertama kenalan
  gandengan tangan
  bendino turut dalan..

  alon-alon wae
  lehmu nilarke atiku
  natakke atiku butuh wektu..
  natakke atiku butuh wektu..
  natakke atiku butuh wektu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title