Chord Mblenjani Janji - Selvata | Inschord

Chord Mblenjani Janji - Selvata

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mblenjani Janji - Selvata :

Lirik Mblenjani Janji - Selvata :

Intro : F#m -Bm A  G A..

D        A      Bm        F#m
kelingan naliko kowe lan aku
    G                   A
lungguh bebarengan karo nyawang esemmu
  D         A            Bm            
kowe janji ora bakal nglarani ati
    G             A               D
aku percoyo kowe ora mblenjani janji..
                       
Music : D..A

  D         A            Bm
nanging.. saiki wes bedo cerito..
       G               A
kowe lungo rasane loro ning njero dodo..
    F#m               Bm
ninggalne aku gandeng karo wong liyo..
     Em               A     D
aku ora popo yen kowe iso bahagio..

Music : Em Bm G A D..

Reff :
    G         A             D       Bm
  kowe tego tenan ninggalne aku dewean..
    Em         A           D
  kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan..
   G         A             D         Bm
  aku kudu piye yen pancen ngene dalane..
           Em                A
  uwes tak ikhlaske.. mugo kowe.. 
                D
  langgeng saklawase..

Music : G..A..F#m F# Bm..
        Em..A..D..A..

  D         A            Bm
nanging.. saiki wes bedo cerito..
       G               A
kowe lungo rasane loro ning njero dodo..
    F#m               Bm
ninggalne aku gandeng karo wong liyo..
     Em               A     D
aku ora popo yen kowe iso bahagio..

   Bm                 F#m
pancen iki kabeh salahku..
      G                  D
aku lungo ninggalne janjiku..
  Bm                   F#m
nanging iki wes dadi pilihanku..
       G                 A
ngapurane.. wes lalekno aku..

Reff :
    G         A             D       Bm
  kowe tego tenan ninggalne aku dewean..
    Em         A           D
  kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan..
   G         A             D       Bm
  aku kudu piye yen pancen ngene dalane..
           Em                A
  uwes tak ikhlaske.. mugo kowe.. 
                D   D7
  langgeng saklawase..

          Em
yen ngene takdire..
          A
wes ben kabeh iki 
              D
dadi kenangan wae..
    Em       A
tak dongakne..
                      Gm   D
mugo kowe ora keno karmane..
kelingan naliko kowe lan aku
lungguh bebarengan karo nyawang esemmu           
kowe janji ora bakal nglarani ati
aku percoyo kowe ora mblenjani janji..
                                
Music...

nanging.. saiki wes bedo cerito..
kowe lungo rasane loro ning njero dodo..
ninggalne aku gandeng karo wong liyo..
aku ora popo yen kowe iso bahagio..

Music...

Reff :
  kowe tego tenan ninggalne aku dewean..
  kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan..
  aku kudu piye yen pancen ngene dalane..
  uwes tak ikhlaske.. mugo kowe.. 
  langgeng saklawase..

Music...

nanging.. saiki wes bedo cerito..
kowe lungo rasane loro ning njero dodo..
ninggalne aku gandeng karo wong liyo..
aku ora popo yen kowe iso bahagio..

pancen iki kabeh salahku..
aku lungo ninggalne janjiku..
nanging iki wes dadi pilihanku..
ngapurane.. wes lalekno aku..

Reff :
  kowe tego tenan ninggalne aku dewean..
  kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan..
  aku kudu piye yen pancen ngene dalane..
  uwes tak ikhlaske.. mugo kowe.. 
  langgeng saklawase..

yen ngene takdire..
wes ben kabeh iki 
dadi kenangan wae..
tak dongakne..
mugo kowe ora keno karmane..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title