Chord Loro Ati - Selia Meida | Inschord

Chord Loro Ati - Selia Meida

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Loro Ati - Selia Meida :

Lirik Loro Ati - Selia Meida :

Intro : A B E D#m C#m
        F#m B E..

E            G#m
 seneng mung sedelok
    A            B          E
marani kowe ning semarang kene
        G#m
crito kangen suwe
    A             B         E
ora ketemu tansah seneng atiku..
G#m A   B
    ho..o..

A                          B
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          E
ngomong karo aku
  D#m           C#
kowe uwes nduwe gantine aku..
         F#m
nangis batin njero dodo..
      B
loro ati tak rasakke..

Reff :
              A      B           G#m
  aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
   C#m           F#m     B        E
  ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
            A          B          G#m
  opo kowe eling.. pas seneng senenge..
      C#m       F#m     B         E
  pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

Music : A B G#m C#m F#m B E..
        A B G#m C#m F#m B E..

A                          B
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          E
ngomong karo aku
  D#m           C#
kowe uwes nduwe gantine aku..
         F#m
nangis batin njero dodo..
      B
loro ati tak rasakke..

Reff :
              A      B           G#m
  aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
   C#m           F#m     B        E
  ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
            A          B          G#m
  opo kowe eling.. pas seneng senenge..
      C#m       F#m     B         E
  pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

              A      B           G#m
  aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
   C#m           F#m     B        E
  ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
            A          B          G#m
  opo kowe eling.. pas seneng senenge..
      C#m       F#m     B         E  F#m
  pas susah susahe.. mbiyen karo aku..
     B         E
  mbiyen karo aku..
seneng mung sedelok
marani kowe ning semarang kene
crito kangen suwe
ora ketemu tansah seneng atiku..
ho..o..

nyatane kowe malah mblenjani janji..
ngomong karo aku
kowe uwes nduwe gantine aku..
nangis batin njero dodo..
loro ati tak rasakke..

Reff :
  aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
  ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
  opo kowe eling.. pas seneng senenge..
  pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

Music...

nyatane kowe malah mblenjani janji..
ngomong karo aku
kowe uwes nduwe gantine aku..
nangis batin njero dodo..
loro ati tak rasakke..

Reff :
  aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
  ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
  opo kowe eling.. pas seneng senenge..
  pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

  aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
  ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
  opo kowe eling.. pas seneng senenge..
  pas susah susahe.. mbiyen karo aku..
  mbiyen karo aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title