Chord Kowe Seneng Aku Ayem - Sedoyo Mawut | Inschord

Chord Kowe Seneng Aku Ayem - Sedoyo Mawut

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kowe Seneng Aku Ayem - Sedoyo Mawut :

Lirik Kowe Seneng Aku Ayem - Sedoyo Mawut :

Intro : G A D Bm
        G A D..
        G A D Bm
        G A D...

D
 kanggo kowe sing tak tresnani
D
 kanggo kowe sing madangi ati
G       A                   D
 jo sumelang.. aku ra bakal ngilang..
G           A
 ibarate montor lanang
D              Bm
 atiku wes tak kunci setang
G        A            D
 amung kowe sing tak sayang..

D
 mendunge langit wengi iki
D
 kadung grimis banyu mbrebes mili
G      A                   D
 ojo nangis.. mengko ayumu ilang..
G            A
 aku maju ngarep dewe
D             Bm            G
 bab kowe aku sing ndisek dewe..
        A        D
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                    G         A
  sing penting kowe seneng atiku ayem
        D              Bm
  atiku tentrem kowe mesam mesem
     G        A
  surga dunia yang nyata
     D
  ndelok kowe bahagia..

                      G
  sing penting kowe ngguyu
        A
  aku makin love you
          D                Bm
  jo nesa nesu ndak ambyar atiku
      G         A           D
  yen susah aku sing.. dadi bubrah..

Music : G A D Bm
        G A D..

D
 mendunge langit wengi iki
D
 kadung grimis banyu mbrebes mili
G      A                   D
 ojo nangis.. mengko ayumu ilang..
G            A
 aku maju ngarep dewe
D             Bm            G
 bab kowe aku sing ndisek dewe..
        A        D
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                    G         A
  sing penting kowe seneng atiku ayem
        D              Bm
  atiku tentrem kowe mesam mesem
     G        A
  surga dunia yang nyata
     D
  ndelok kowe bahagia..

                      G
  sing penting kowe ngguyu
        A
  aku makin love you
          D                Bm
  jo nesa nesu ndak ambyar atiku
      G         A           D
  yen susah aku sing.. dadi bubrah..

Music : G A D Bm
        G A D..
        G A D Bm
        G A D..

Reff :
                    G         A
  sing penting kowe seneng atiku ayem
        D              Bm
  atiku tentrem kowe mesam mesem
     G        A
  surga dunia yang nyata
     D
  ndelok kowe bahagia..

                      G
  sing penting kowe ngguyu
        A
  aku makin love you
          D                Bm
  jo nesa nesu ndak ambyar atiku
      G         A           D
  yen susah aku sing.. dadi bubrah..
      G         A           D   Bm
  yen susah aku sing.. dadi bubrah..
          G           A         D
  sing penting kowe seneng aku ayem..
kanggo kowe sing tak tresnani
kanggo kowe sing madangi ati
jo sumelang.. aku ra bakal ngilang..
ibarate montor lanang
atiku wes tak kunci setang
amung kowe sing tak sayang..

mendunge langit wengi iki
kadung grimis banyu mbrebes mili
ojo nangis.. mengko ayumu ilang..
aku maju ngarep dewe
bab kowe aku sing ndisek dewe..
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
  sing penting kowe seneng atiku ayem
  atiku tentrem kowe mesam mesem
  surga dunia yang nyata
  ndelok kowe bahagia..

  sing penting kowe ngguyu
  aku makin love you
  jo nesa nesu ndak ambyar atiku
  yen susah aku sing.. dadi bubrah..

Music...

mendunge langit wengi iki
kadung grimis banyu mbrebes mili
ojo nangis.. mengko ayumu ilang..
aku maju ngarep dewe
bab kowe aku sing ndisek dewe..
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
  sing penting kowe seneng atiku ayem
  atiku tentrem kowe mesam mesem
  surga dunia yang nyata
  ndelok kowe bahagia..

  sing penting kowe ngguyu
  aku makin love you
  jo nesa nesu ndak ambyar atiku
  yen susah aku sing.. dadi bubrah..

Music...

Reff :
  sing penting kowe seneng atiku ayem
  atiku tentrem kowe mesam mesem
  surga dunia yang nyata
  ndelok kowe bahagia..

  sing penting kowe ngguyu
  aku makin love you
  jo nesa nesu ndak ambyar atiku
  yen susah aku sing.. dadi bubrah..
  yen susah aku sing.. dadi bubrah..
  sing penting kowe seneng aku ayem..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title