Chord Bedo Keyakinan - Semarpatih | Inschord

Chord Bedo Keyakinan - Semarpatih

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Bedo Keyakinan - Semarpatih :

Lirik Bedo Keyakinan - Semarpatih :

Intro : D C#m D E..
       -C#m D E F#m -E Bm  Dm..

A           C#m
yen tak rasake dewe
  D             A
soyo remuk ning ati
D         A
rabakal dadi siji
    Bm         E
san soyo nglarani..

A            C#m
kudu nandang prihatin
  D           A
bebarengan ro kowe..
D      C#m     E        A
amergo dongane bedo carane..

F#m          C#m
pancen salah aku
       D           A
ngarep tresno sliramu..
F#m        C#m
kudu sabar aku..
       D   E       A
pancen aku sing kleru..

Music : Bm E A

Reff :
               D     E
  Gusti tulungono.. aku..
               A    C#m       F#m
  Gusti paringono.. jembar atiku..
         Bm
  ora gampang..
   E                     A
  ora gampang pacobanku iki..

               D      E
  pancene ora iso.. dadi siji
              A    C#m          F#m
  pancen ora iso.. tekan ning pati..
         Bm         D          C#m
  pancen angel.. pancen angel adewe..
       Bm  E   A
  bedo keyakinane..

Music : F#m E Bm
        F#m E D  Bm  D  E..

A            C#m
kudu nandang prihatin
  D           A
bebarengan ro kowe..
D      C#m     E        A
amergo dongane bedo carane..

F#m          C#m
pancen salah aku
       D           A
ngarep tresno sliramu..
F#m        C#m
kudu sabar aku..
       D   E       A
pancen aku sing kleru..

Music : Bm E A

Reff :
               D     E
  Gusti tulungono.. aku..
               A    C#m       F#m
  Gusti paringono.. jembar atiku..
         Bm
  ora gampang..
   E                     A
  ora gampang pacobanku iki..

               D      E
  pancene ora iso.. dadi siji
              A    C#m          F#m
  pancen ora iso.. tekan ning pati..
         Bm         D          C#m
  pancen angel.. pancen angel adewe..
       Bm  E   Bm C#m D C#m
  bedo keyakinane..
         Bm     E             D E E7 A
  pancen angel.. bedo keyakinane..
yen tak rasake dewe
soyo remuk ning ati
rabakal dadi siji
san soyo nglarani..

kudu nandang prihatin
bebarengan ro kowe..
amergo dongane bedo carane..

pancen salah aku
ngarep tresno sliramu..
kudu sabar aku..
pancen aku sing kleru..

Music...

Reff :
  Gusti tulungono.. aku..
  Gusti paringono.. jembar atiku..
  ora gampang..
  ora gampang pacobanku iki..

  pancene ora iso.. dadi siji
  pancen ora iso.. tekan ning pati..
  pancen angel.. pancen angel adewe..
  bedo keyakinane..

Music...

kudu nandang prihatin
bebarengan ro kowe..
amergo dongane bedo carane..

pancen salah aku
ngarep tresno sliramu..
kudu sabar aku..
pancen aku sing kleru..

Music...

Reff :
  Gusti tulungono.. aku..
  Gusti paringono.. jembar atiku..
  ora gampang..
  ora gampang pacobanku iki..

  pancene ora iso.. dadi siji
  pancen ora iso.. tekan ning pati..
  pancen angel.. pancen angel adewe..
  bedo keyakinane..
  pancen angel.. bedo keyakinane..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title