Chord Ayang Ayang Ayumu (A3) - Satria Moe | Inschord

Chord Ayang Ayang Ayumu (A3) - Satria Moe

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ayang Ayang Ayumu (A3) - Satria Moe :

Lirik Ayang Ayang Ayumu (A3) - Satria Moe :

Intro : A# F/A Gm D# D#m..

A#                  F/A
 gitar iki.. seng dadi saksi..
Gm                  D#
 tresno iki.. wes kepatri..
A#                  F/A
 karo kowe.. seng biso ngerteni..
Gm                 D#
 mugo terus.. dadi siji..
   
A#                   F/A
 tresno iki.. neng kuto tulungagung
Gm              D#
 amber ra iso kebendung..
         Gm                 D#
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
             Gm                F -F7
siji panjalokku.. setiyo karo aku...
    
Reff :
           A#               F/A
  aku ra biso.. adoh soko kowe
           Gm                   Dm
  aku ra biso.. senajan semenit wae
         D#                   A# -F/A Gm
  kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman
        Cm                 F 
  ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

           A#               F/A
  aku ra biso.. adoh soko kowe
           Gm                   Dm
  aku ra biso.. senajan semenit wae..
         D#                   A# -F/A Gm
  kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman
        Cm              F
  ayang ayang ayumu.. sumenden 
               D#       F   D#    F
  neng njero atiku.. hu u.. ho.. ooo oo..

Music : A# F/A Gm F
        D# A# F..

A#                   F/A
 tresno iki.. neng kuto tulungagung
Gm              D#
 amber ra iso kebendung..
         Gm                 D#
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
             Gm               F
siji panjalokku.. setio karo aku...
    
Reff :
           A#               F/A
  aku ra biso.. adoh soko kowe
           Gm                   Dm
  aku ra biso.. senajan semenit wae
         D#                   A# -F/A Gm
  kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman
        Cm                 F 
  ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

           A#               F/A
  aku ra biso.. adoh soko kowe
           Gm                   Dm
  aku ra biso.. senajan semenit wae..
         D#                   A# -F/A Gm
  kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman..
        Cm              F
  ayang ayang ayumu.. sumenden 
                D#     F
  neng njero atiku.. uuu..
              A#
  neng njero atiku..

Outro : A#7
gitar iki.. seng dadi saksi..
tresno iki.. wes kepatri..
karo kowe.. seng biso ngerteni..
mugo terus.. dadi siji..
   
tresno iki.. neng kuto tulungagung
amber ra iso kebendung..
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
siji panjalokku.. setiyo karo aku...
    
Reff :
  aku ra biso.. adoh soko kowe
  aku ra biso.. senajan semenit wae
  kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman
  ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

  aku ra biso.. adoh soko kowe
  aku ra biso.. senajan semenit wae..
  kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman
  ayang ayang ayumu.. sumenden 
  neng njero atiku.. hu u.. ho.. ooo oo..

Music...

tresno iki.. neng kuto tulungagung
amber ra iso kebendung..
aku ra pengen.. adoh karo kowe..
siji panjalokku.. setio karo aku...
    
Reff :
  aku ra biso.. adoh soko kowe
  aku ra biso.. senajan semenit wae
  kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman
  ayang ayang ayumu.. sumenden neng atiku..

  aku ra biso.. adoh soko kowe
  aku ra biso.. senajan semenit wae..
  kowe dadi pilihan.. mergo gawe nyaman..
  ayang ayang ayumu.. sumenden 
  neng njero atiku.. uuu..
  neng njero atiku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title