Chord Wingi Odading Saiki Semongko - Shinta Gisul | Inschord

Chord Wingi Odading Saiki Semongko - Shinta Gisul

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Wingi Odading Saiki Semongko - Shinta Gisul :

Lirik Wingi Odading Saiki Semongko - Shinta Gisul :

Bm            A
wingi odading saiki semongko
G                        A
wingi sik nyanding saiki ditinggal lungo
Bm            A
wingi odading saiki semongko
  G                A
koe malah nyanding wedokan liyo..

Music : Bm A G A (4x) 
        Bm..

Bm                    A
 sing penting aku wis tau..
G              D
 wis tau karo awakmu..
Bm            A
 saiki kowe tipakku..
  G             F#            Bm
ondolanmu ben mangan turahanku..

Reff :
  Bm            A
  wingi odading saiki semongko
  G                        A
  wingi sik nyanding saiki ditinggal lungo
  Bm            A
  wingi odading saiki semongko
    G                A
  koe malah nyanding wedok an liyo..

Music : Bm A G A (2x)
        Bm....
        (tarik sis! semongko (ah mantap)
        Bm........
        Bm A G A (2x) 
        Bm..

Bm            A         
 saiki jo digetuni..
G                     D
 aku sing mok tinggal pergi
Bm                   A
 mergo wedok an sing sexy
  G                 F#
semongkone  nyatu gedi siji..
             Bm
mergo kui imitasi..

Reff :
  Bm            A
  wingi odading saiki semongko
  G                        A
  wingi sik nyanding saiki ditinggal lungo
  Bm            A
  wingi odading saiki semongko
    G                A
  koe malah nyanding wedok an liyo..

  Bm            A
  wingi odading saiki semongko
  G                        A
  wingi sik nyanding saiki ditinggal lungo
  Bm            A
  wingi odading saiki semongko
    G                F#
  koe malah nyanding wedok an liyo..

Outro : Bm A G A (4x)
wingi odading saiki semongko
wingi sik nyanding saiki ditinggal lungo
wingi odading saiki semongko
koe malah nyanding wedokan liyo..

Music...

sing penting aku wis tau..
wis tau karo awakmu..
saiki kowe tipakku..
ondolanmu ben mangan turahanku..

Reff :
  wingi odading saiki semongko
  wingi sik nyanding saiki ditinggal lungo
  wingi odading saiki semongko
  koe malah nyanding wedok an liyo..

Music...
    
saiki jo digetuni..
aku sing mok tinggal pergi
mergo wedok an sing sexy
semongkone  nyatu gedi siji..
mergo kui imitasi..

Reff :
  wingi odading saiki semongko
  wingi sik nyanding saiki ditinggal lungo
  wingi odading saiki semongko
  koe malah nyanding wedok an liyo..

  wingi odading saiki semongko
  wingi sik nyanding saiki ditinggal lungo
  wingi odading saiki semongko
  koe malah nyanding wedok an liyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title