Chord Wes Ra Kurang Kurang - SlemanReceh | Inschord

Chord Wes Ra Kurang Kurang - SlemanReceh

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Wes Ra Kurang Kurang - SlemanReceh :

Lirik Wes Ra Kurang Kurang - SlemanReceh :

Intro : C Am F G
 
    C
tak terfikir neng aku
      Am
bakal gawe loro ati
    F                      G
nglarani kowe sing tak tresnani
            C    G
ora bakal ilang..

C             Am
 saiki mung kari cerito
  F
loro sing ning ati
    G             C
ora bakal.. iso mari..

F        C
 rasane ati iki..
F                 G
 remuk nganti kepati-pati..

Reff :
           C      Bm
  wes ra kurang-kurang 
              Am
  nggonku ngerteni kowe..
          F
  saben wayah-wayah
           G
  mung aku sing ngancani pas
       C   G
  loro ati..

           C      Bm
  wes ra kurang-kurang
             Am
  nggonku merjuangke..
        F
  isuk awan wengi 
              G
  mung kanggo kowe
               C   G
  sing tak tresnani..

         C   Bm
  ngapurane aku..
           Am
  wes gawe loro atimu..
       F               G
  aku ora iso.. njogo atiku..
             C   G
  kanggo sliramu..

            C            Bm
  getun sak jroning batinku..
           Am
  wes gawe loro atimu..
        F              G
  opo kowe isih.. iso nompo..
           C   G
  tresnaku iki..

Music : Am F G C -Bm
            hoo.. aa ooo..
        Am F G..

F        C
 rasane ati iki..
F                 G
 remuk nganti kepati-pati..

Reff :
            C      Bm
  wes ra kurang-kurang 
              Am
  nggonku ngerteni kowe..
          F
  saben wayah-wayah
           G
  mung aku sing ngancani pas
       C   G
  loro ati..

           C      Bm
  wes ra kurang-kurang
             Am
  nggonku merjuangke..
        F
  isuk awan wengi 
              G
  mung kanggo kowe
               C   G
  sing tak tresnani..

         C   Bm
  ngapurane aku..
           Am
  wes gawe loro atimu..
       F                  G
  aku ora iso njogo atiku mung..
             C   G
  kanggo sliramu..

            C            Bm
  getun sak jroning batinku..
           Am
  wes gawe loro atimu..
        F
  opo kowe isih iso 
             G
  nompo tresnaku..
             C   G
  kanggo sliramu..

         Am
  tegane a..timu..
         F
  gawe loro ati..
  G                C
   tanpo iso ketulungan..

   F          G        Em
  iki.. salah lan luputku..
  Am      F                G      C  
   ngapuranen aku wes gawe loro atimu..

Outro : F G C
tak terfikir neng aku
bakal gawe loro ati
nglarani kowe sing tak tresnani
ora bakal ilang..

saiki mung kari cerito
loro sing ning ati
ora bakal.. iso mari..

rasane ati iki..
remuk nganti kepati-pati..

Reff :
  wes ra kurang-kurang 
  nggonku ngerteni kowe..
  saben wayah-wayah
  mung aku sing ngancani pas
  loro ati..

  wes ra kurang-kurang
  nggonku merjuangke..
  isuk awan wengi 
  mung kanggo kowe
  sing tak tresnani..

  ngapurane aku..
  wes gawe loro atimu..
  aku ora iso.. njogo atiku..
  kanggo sliramu..

  getun sak jroning batinku..
  wes gawe loro atimu..
  opo kowe isih.. iso nompo..
  tresnaku iki..

Music...

rasane ati iki..
remuk nganti kepati-pati..

Reff :
  wes ra kurang-kurang 
  nggonku ngerteni kowe..
  saben wayah-wayah
  mung aku sing ngancani pas
  loro ati..

  wes ra kurang-kurang
  nggonku merjuangke..
  isuk awan wengi 
  mung kanggo kowe
  sing tak tresnani..

  ngapurane aku..
  wes gawe loro atimu..
  aku ora iso njogo atiku mung..
  kanggo sliramu..

  getun sak jroning batinku..
  wes gawe loro atimu..
  opo kowe isih iso 
  nompo tresnaku..
  kanggo sliramu..

  tegane a..timu..
  gawe loro ati..
  tanpo iso ketulungan..

  iki.. salah lan luputku..
  ngapuranen aku wes gawe loro atimu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title