Chord Udan Tangis - SlemanReceh | Inschord

Chord Udan Tangis - SlemanReceh

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Udan Tangis - SlemanReceh :

Lirik Udan Tangis - SlemanReceh :

Intro : F Em Dm C -G/B
        Am Em F Fm..

  C
lewat tembang lagu
        F
tak ungkapke rosoku
    G
sik wes kadung jeru
   F    Fm   C
mencinta..i..mu..

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso
  F       Fm     C    C-G/B
sedih ning.. ba..tinku..

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi
        G
nanging iki wis udan
        F  Fm   C   C-G/B
mergo tangi..san..ku..

Reff :
  Am                 F
  ka..tresnan.. sing tak.. jaluk
  G                   C
   seko awakmu sing tetep ning atiku
  C-G/B-Am           F
    nanging.. opo.. iso.. aku..
  G
   hapus cerito loroku..

      Am            Em
  pe..rih.. ning atiku.. howoo..
  F                     C
   yen kelingan janji manis..mu..
     Dm
  ra nyono ra ngiro
            Am
  kabeh kok dadi ko ngene
        F           G
  tak cubo.. nglalekke..
                 C
  nanging ra ono gantine..

Music : F G C Am A
        Dm G C..

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso
  F       Fm     C
sedih ning.. ba..tinku..

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi
        G
nanging iki wis udan
        F  Fm  C
mergo tangi..san..ku..

Reff :
  Am                 F
  ka..tresnan.. sing tak.. jaluk
  G                   C
   seko awakmu sing tetep ning atiku
    Am             F
  nanging.. opo.. iso.. aku..
  G                 C
   hapus cerito loroku..

      Am            Em
  pe..rih.. ning atiku.. howoo..
  F                     C
   yen kelingan janji manis..mu..
     Dm
  ra nyono ra ngiro
            Am
  kabeh kok dadi ko ngene
        F           G
  tak cubo.. nglalekke..
                 C
  nanging ra ono gantine..

         F           G
  yo wis cukup.. semene..
          C
  matur nuwun..
lewat tembang lagu
tak ungkapke rosoku
sik wes kadung jeru
mencinta..i..mu..

langit sing biru
nanging udan atiku
nglambangake roso
sedih ning.. ba..tinku..

senadyan banyu langit
mudun ning bumi
nanging iki wis udan
mergo tangi..san..ku..

Reff :
  ka..tresnan.. sing tak.. jaluk
  seko awakmu sing tetep ning atiku
  nanging.. opo.. iso.. aku..
  hapus cerito loroku..

  pe..rih.. ning atiku.. howoo..
  yen kelingan janji manis..mu..
  ra nyono ra ngiro
  kabeh kok dadi ko ngene
  tak cubo.. nglalekke..
  nanging ra ono gantine..

Music...

langit sing biru
nanging udan atiku
nglambangake roso
sedih ning.. ba..tinku..

senadyan banyu langit
mudun ning bumi
nanging iki wis udan
mergo tangi..san..ku..

Reff :
  ka..tresnan.. sing tak.. jaluk
  seko awakmu sing tetep ning atiku
  nanging.. opo.. iso.. aku..
  hapus cerito loroku..

  pe..rih.. ning atiku.. howoo..
  yen kelingan janji manis..mu..
  ra nyono ra ngiro
  kabeh kok dadi ko ngene
  tak cubo.. nglalekke..
  nanging ra ono gantine..

  yo wis cukup.. semene..
  matur nuwun..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title