Chord Tugu Kartini Dadi Saksi - Skaustik | Inschord

Chord Tugu Kartini Dadi Saksi - Skaustik

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tugu Kartini Dadi Saksi - Skaustik :

Lirik Tugu Kartini Dadi Saksi - Skaustik :

Intro : D A Bm F#m
        G F#m Em A..

  D       A         Bm        F#m
kabeh.. malih.. naliko karo kowe..
G                      D
iki sing lagi tak rasakke..
Em       A           F#m       Bm
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
            Em            A        D
senajan wis akeh.. sing gawe loro ati..

D        A          Bm        F#m
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
G          A        D
dilancarke sakkabehane..
Em         A     F#m        Bm
sing ngancani.. esuk awan bengi..
       Em        A           D
mugo wae Gusti.. sing merestui..

Reff :
  A                   Bm           G
   tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
  Em         A            D
   aku lan kowe ngucap janji..
  A                      Bm  G
   tansah bungah rasane ati iki..
         Em       A         D
  semoga kita.. sehidup semati..

Music : Bm  F#m  Em A D

     Bm                F#m        G A D
haa aa.. haa aa.. haa aa.. haa aa..

D        A          Bm        F#m
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
G          A        D
dilancarke sakkabehane..
Em         A     F#m        Bm
sing ngancani.. esuk awan bengi..
       Em        A           D
mugo wae Gusti.. sing merestui..

Reff :
  A                   Bm           G
   tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
  Em         A            D
   aku lan kowe ngucap janji..
  A                      Bm  G
   tansah bungah rasane ati iki..
         Em       A         D
  semoga kita.. sehidup semati..

  A                   Bm           G
   tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
  Em         A            D
   aku lan kowe ngucap janji..
  A                      Bm  G
   tansah bungah rasane ati iki..
         Em       A         D
  semoga kita.. sehidup semati..
         Em       A         D
  semoga kita.. sehidup semati..
kabeh.. malih.. naliko karo kowe..
iki sing lagi tak rasakke..
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
senajan wis akeh.. sing gawe loro ati..

yen.. pancen.. takdire karo kowe..
dilancarke sakkabehane..
sing ngancani.. esuk awan bengi..
mugo wae Gusti.. sing merestui..

Reff :
  tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
  aku lan kowe ngucap janji..
  tansah bungah rasane ati iki..
  semoga kita.. sehidup semati..

Music...

haa aa.. haa aa.. haa aa.. haa aa..

yen.. pancen.. takdire karo kowe..
dilancarke sakkabehane..
sing ngancani.. esuk awan bengi..
mugo wae Gusti.. sing merestui..

Reff :
  tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
  aku lan kowe ngucap janji..
  tansah bungah rasane ati iki..
  semoga kita.. sehidup semati..

  tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
  aku lan kowe ngucap janji..
  tansah bungah rasane ati iki..
  semoga kita.. sehidup semati..
  semoga kita.. sehidup semati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title