Chord Tugu Jogja Aku Lilo - Shuma Prada | Inschord

Chord Tugu Jogja Aku Lilo - Shuma Prada

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tugu Jogja Aku Lilo - Shuma Prada :

Lirik Tugu Jogja Aku Lilo - Shuma Prada :

C                G
 biyen ngademke ati..
               Am 
jebule malah dilarani..
G             F                Em
 rungokno sedelok wae.. sworo ati iki..
      Dm                          G
ora kuat nandang perih.. ning dadaku..

C                  G
 mungkin cukup semene..
             Am
kudu mlaku dewe dewe..
Dm                 F
 kowe lunga ninggalke janji
         Em
aku mbok apusi..
       D                        G
meski abot tetep kudu.. tak lakoni..

F                    G
 tak rewangi kerja wengi sore..
C       G    Am         G
 ra peduli omonge tonggone
F                  G
 malah kowe.. karo wong liyo..

Reff :
        C       G             Am
  ora popo.. snajan tembus njero dada..
           F                       G
  tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
         C         G        Am         G
  pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
           F
  kenangan sing ono..
        G                  C G Am G
  tugu jogja aku saiki wis lilo..

Music : F  G  F Em Dm G

C                  G
 mungkin cukup semene..
             Am
kudu mlaku dewe dewe..
Dm                 F
 kowe lunga ninggalke janji
         Em
aku mbok apusi..
       D                        G
meski abot tetep kudu.. tak lakoni..

F                    G
 tak rewangi kerja wengi sore..
C       G    Am         G
 ra peduli omonge tonggone
F                  G
 malah kowe.. karo wong liyo..

Reff :
        C       G             Am
  ora popo.. snajan tembus njero dada..
           F                       G
  tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
         C         G        Am         G
  pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
           F
  kenangan sing ono..
          G                  C  
  tugu jogja aku saiki wis lilo..
  G      Am
   hoo ooo oo..

         F                       G
tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
       C         G        Am         G
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
         F
kenangan sing ono..
        G                    C
tugu jogja aku saiki wis.. lilo..
biyen ngademke ati..
jebule malah dilarani..
rungokno sedelok wae.. sworo ati iki..
ora kuat nandang perih.. ning dadaku..

mungkin cukup semene..
kudu mlaku dewe dewe..
kowe lunga ninggalke janji
aku mbok apusi..
meski abot tetep kudu.. tak lakoni..

tak rewangi kerja wengi sore..
ra peduli omonge tonggone
malah kowe.. karo wong liyo..

Reff :
  ora popo.. snajan tembus njero dada..
  tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
  pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
  kenangan sing ono..
  tugu jogja aku saiki wis lilo..

Music...

mungkin cukup semene..
kudu mlaku dewe dewe..
kowe lunga ninggalke janji
aku mbok apusi..
meski abot tetep kudu.. tak lakoni..

tak rewangi kerja wengi sore..
ra peduli omonge tonggone
malah kowe.. karo wong liyo..

Reff :
  ora popo.. snajan tembus njero dada..
  tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
  pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
  kenangan sing ono..
  tugu jogja aku saiki wis lilo..
  hoo ooo oo..

tak kuat-kuatno ngadheg.. meneh aku iso..
pancen ngene dalane kudu iso nglalekake
kenangan sing ono..
tugu jogja aku saiki wis.. lilo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title