Chord Titip Tresno - Shinta Arsinta feat New Pallapa | Inschord

Chord Titip Tresno - Shinta Arsinta feat New Pallapa

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Titip Tresno - Shinta Arsinta feat New Pallapa :

Lirik Titip Tresno - Shinta Arsinta feat New Pallapa :

Intro : Dm G C Am
        Dm E Am..

Am            Dm
susah.. sing tak roso..
  F                 Am
kelingan naliko semono..
Am                   Dm
wong loro ngucap janji tresno..
     F         G        Am
diseksesni endahe cahya ning mego..

Am                 Dm
sliramu pamit arep lungo..
  F                          Am
titip tresno sing kudu tak jogo..
  Am                    Dm
welingmu ojo nganti ono wong liyo..
      F            G           Am       
mbok elus pipiku netes banyune moto..

Music : G C G Am
        G C E Am

Reff :
                        G
  nganti suk kapan nggonmu.. teko..
                 F  
  tresnaku ora bakal.. cidro..
                        E
  tresno sing ning njerone.. dodo..
                     Am
  tak simpen lan tak jogo..

                  G
  senadyan akeh gudo.. tresno..
                        F
  nanging tresnamu sing u..tomo..
                  E
  aku ra bakal nompo tresna liyo..
                 Am
  nganti sliramu teko..

Music : G C G Am
        G C E Am

Reff :
                        G
  nganti suk kapan nggonmu.. teko..
                 F  
  tresnaku ora bakal.. cidro..
                        E
  tresno sing ning njerone.. dodo..
                     Am
  tak simpen lan tak jogo..

                  G
  senadyan akeh gudo.. tresno..
                        F
  nanging tresnamu sing u..tomo..
                  E
  aku ra bakal nompo tresno liyo..
                 Am
  nganti sliramu teko..

                        G
  nganti suk kapan nggonmu.. teko..
                 F  
  tresnaku ora bakal.. cidro..
                        E
  tresno sing ning njerone.. dodo..
                     Am
  tak simpen lan tak jogo..

                  G
  senadyan akeh gudo.. tresno..
                        F
  nanging tresnamu sing u..tomo..
                  E
  aku ra bakal nompo tresno liyo..
                 Am
  nganti sliramu teko..
susah.. sing tak roso..
kelingan naliko semono..
wong loro ngucap janji tresno..
diseksesni endahe cahya ning mego..

sliramu pamit arep lungo..
titip tresno sing kudu tak jogo..
welingmu ojo nganti ono wong liyo..  
mbok elus pipiku netes banyune moto..

Music...

Reff :
  nganti suk kapan nggonmu.. teko.. 
  tresnaku ora bakal.. cidro..
  tresno sing ning njerone.. dodo..
  tak simpen lan tak jogo..

  senadyan akeh gudo.. tresno..
  nanging tresnamu sing u..tomo..
  aku ra bakal nompo tresna liyo..
  nganti sliramu teko..

Music...

Reff :
  nganti suk kapan nggonmu.. teko..
  tresnaku ora bakal.. cidro..
  tresno sing ning njerone.. dodo..
  tak simpen lan tak jogo..

  senadyan akeh gudo.. tresno..
  nanging tresnamu sing u..tomo..
  aku ra bakal nompo tresno liyo..
  nganti sliramu teko..

  nganti suk kapan nggonmu.. teko..
  tresnaku ora bakal.. cidro..
  tresno sing ning njerone.. dodo..
  tak simpen lan tak jogo..

  senadyan akeh gudo.. tresno..
  nanging tresnamu sing u..tomo..
  aku ra bakal nompo tresno liyo..
  nganti sliramu teko..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title