Chord Suoro Ati - Slendro Pelo | Inschord

Chord Suoro Ati - Slendro Pelo

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Suoro Ati - Slendro Pelo :

Lirik Suoro Ati - Slendro Pelo :

      A#          C
rungokno sworo atiku iki
       Am             Dm
tresna ning ati tulus lan suci
    Gm           C          F
aku berharap kau bisa mengerti..

        A#              C
lintang rembulan sing dadi saksi
      Am            Dm
yen kowe aku tansah nyawiji
     Gm          C         F
akan ku jaga.. rasa cinta ini..

Music : A# C Am Dm Gm C F
        A# C Am Dm Gm  C..

F             C/E
tresno iki ikhlas
       Dm          C
karo kowe tak terbatas
A#         Am        Gm          C
roso iki lilo karo kowe tak kabehno
 F         C/E         Dm      C
aku ora mundur nadyan ati iso ajur
 A#        Am         Gm          C
ora dadi gelo mergo kowe tak karepno..

    A#                Am
senajan ngroso durung duwekku
      Gm   C      F
atiku ra bakal mlayu..
        A#              Am
wis tak rasakno lan tak buktekno
   D#                C
mergo tresno.. ora biso sandiworo..

Reff :
        A#          C
  rungokno sworo atiku iki
         Am             Dm
  tresna ning ati tulus lan suci
      Gm           C          F
  aku berharap kau bisa mengerti..

          A#              C
  lintang rembulan sing dadi saksi
        Am            Dm
  yen kowe aku tansah nyawiji
       Gm          C         F
  akan ku jaga.. rasa cinta ini..

Music : Gm Am A# F
        Gm C F..
        A# C F C/E Dm C A#
        C..

Reff :
      A#                Am
  senajan ngroso durung duwekku
        Gm   C      F
  atiku ra bakal mlayu..
          A#              Am
  wis tak rasakno lan tak buktekno
     D#                C              D
  mergo tresno.. ora biso sandiworo.. ha..

(Overtone)
        C           D
  rungokno sworo atiku iki
         Bm             Em
  tresna ning ati tulus lan suci
      Am           D          G
  aku berharap kau bisa mengerti..

          C               D
  lintang rembulan sing dadi saksi
        Bm            Em
  yen kowe aku tansah nyawiji
       Am          D         G
  akan ku jaga.. rasa cinta ini..

        C           D
  rungokno sworo atiku iki
         Bm             Em
  tresna ning ati tulus lan suci
      Am           D          G
  aku berharap kau bisa mengerti..

          C               D
  lintang rembulan sing dadi saksi
        Bm            Em
  yen kowe aku tansah nyawiji
       Am          D         G
  akan ku jaga.. rasa cinta ini..
       Am          D         G
  akan ku jaga.. rasa cinta ini..
       Am       D             C  D# G
  akan ku jaga... rasa cinta ini..
rungokno sworo atiku iki
tresna ning ati tulus lan suci
aku berharap kau bisa mengerti..

lintang rembulan sing dadi saksi
yen kowe aku tansah nyawiji
akan ku jaga.. rasa cinta ini..

Music...

tresno iki ikhlas
karo kowe tak terbatas
roso iki lilo karo kowe tak kabehno
aku ora mundur nadyan ati iso ajur
ora dadi gelo mergo kowe tak karepno..

senajan ngroso durung duwekku
atiku ra bakal mlayu..
wis tak rasakno lan tak buktekno
mergo tresno.. ora biso sandiworo..

Reff :
  rungokno sworo atiku iki
  tresna ning ati tulus lan suci
  aku berharap kau bisa mengerti..

  lintang rembulan sing dadi saksi
  yen kowe aku tansah nyawiji
  akan ku jaga.. rasa cinta ini..

Music...

Reff :
  senajan ngroso durung duwekku
  atiku ra bakal mlayu..
  wis tak rasakno lan tak buktekno
  mergo tresno.. ora biso sandiworo.. ha..

(Overtone)
  rungokno sworo atiku iki
  tresna ning ati tulus lan suci
  aku berharap kau bisa mengerti..

  lintang rembulan sing dadi saksi
  yen kowe aku tansah nyawiji
  akan ku jaga.. rasa cinta ini..

  rungokno sworo atiku iki
  tresna ning ati tulus lan suci
  aku berharap kau bisa mengerti..

  lintang rembulan sing dadi saksi
  yen kowe aku tansah nyawiji
  akan ku jaga.. rasa cinta ini..
  akan ku jaga.. rasa cinta ini..
  akan ku jaga... rasa cinta ini..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title