Chord Skip Ora Peduli - Shinta Gisul | Inschord

Chord Skip Ora Peduli - Shinta Gisul

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Skip Ora Peduli - Shinta Gisul :

Lirik Skip Ora Peduli - Shinta Gisul :

Intro : A B E -B/D# C#m
        A B E..
        A..E..F#m B E..
        
 E    B      C#m G#m
aku.. duwe roso..
          A           E
sing ra wani tak omongno..
       F#m       B        E Am E B
mergo aku sadar aku iki sopo..

E       B
mung.. iso mbatin..
C#m      G#m
karo dedungo..
  A         E
mugo-mugo kowe..
  F#m        B          E  B
bakal iso kroso lan nerimo..

       A        
mung kowe..
      B          E  C#m
sing ono ning atiku..
     A         B        
ra bakal iso diganti
       A       B
tulong ojo dilarani..

Reff :
          E          B
  ngode kowe ning story..
       C#m          B
  berharap kowe ngerti..
         A         E
  la jebule kowe malah..
       F#m     B
  skip ora peduli..

      E          B
  aku mung iso pasrah..
       C#m         B
  ra tau kok ngerteni..
        A           E
  mung iso ngelus dodo..
        F#m    B       E
  lan nangis.. saben dino..

Music : A B E -B/D# C#m
        A B E..
        A..E..F#m B E..

E       B
mung.. iso mbatin..
C#m      G#m
karo dedungo..
  A         E
mugo-mugo kowe..
  F#m        B          E  B
bakal iso kroso lan nerimo..

       A        
mung kowe..
      B          E  C#m
sing ono ning atiku..
     A         B        
ra bakal iso diganti
       A       B
tulong ojo dilarani..

Reff :
          E          B
  ngode kowe ning story..
       C#m          G#m
  berharap kowe ngerti..
         A         E
  la jebule kowe malah..
       F#m     B
  skip ora peduli..

      E          B
  aku mung iso pasrah..
       C#m         G#m
  ra tau kok ngerteni..
        A           E
  mung iso ngelus dodho..
        F#m    B       E
  lan nangis.. saben dino..

 -B       E          B
  ngode kowe ning story..
       C#m          G#m
  berharap kowe ngerti..
         A         E
  la jebule kowe malah..
       F#m     B
  skip ora peduli..

      E          B
  aku mung iso pasrah..
       C#m         G#m
  ra tau kok ngerteni..
        A           E
  mung iso ngelus dodo..
        F#m    B       E
  lan nangis.. saben dino..
         F#m
  lan ngenes..
  B                     A Am E
   mergo kowe ra duwe roso..
aku.. duwe roso..
sing ra wani tak omongno..
mergo aku sadar aku iki sopo..

mung.. iso mbatin..
karo dedungo..
mugo-mugo kowe..
bakal iso kroso lan nerimo..
   
mung kowe..
sing ono ning atiku..   
ra bakal iso diganti
tulong ojo dilarani..

Reff :
  ngode kowe ning story..
  berharap kowe ngerti..
  la jebule kowe malah..
  skip ora peduli..

  aku mung iso pasrah..
  ra tau kok ngerteni..
  mung iso ngelus dodo..
  lan nangis.. saben dino..

Music...

mung.. iso mbatin..
karo dedungo..
mugo-mugo kowe..
bakal iso kroso lan nerimo..

mung kowe..
sing ono ning atiku..     
ra bakal iso diganti
tulong ojo dilarani..

Reff :
  ngode kowe ning story..
  berharap kowe ngerti..
  la jebule kowe malah..
  skip ora peduli..

  aku mung iso pasrah..
  ra tau kok ngerteni..
  mung iso ngelus dodho..
  lan nangis.. saben dino..

  ngode kowe ning story..
  berharap kowe ngerti..
  la jebule kowe malah..
  skip ora peduli..

  aku mung iso pasrah..
  ra tau kok ngerteni..
  mung iso ngelus dodo..
  lan nangis.. saben dino..
  lan ngenes..
  mergo kowe ra duwe roso..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title