Chord Sepurane - Shinta Gisul | Inschord

Chord Sepurane - Shinta Gisul

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sepurane - Shinta Gisul :

Lirik Sepurane - Shinta Gisul :

Reff :
    G     A           F#m       Bm
  sepu..rane.. aku ngomong opo anane..
       Em                F#        B
  ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
          G               A
  kowe pantes oleh sing luwih tresno
         F#m             Bm
  luwih ayu lan luwih mulyo..
      Em            A        D
  aku raiso nyawang uripmu soro..

Music : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

  D      A          Bm   A
kowe.. bali.. neng uripku..
     G        A
karo kepolosanmu..
F#                       Bm
mbaleni crito tresnomu karo aku..
G         A            F#m         Bm
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo..
      Em           A         D
jerit atiku sayang iki rungokno..

Reff :
    G     A           F#m       Bm
  sepu..rane.. aku ngomong opo anane..
       Em                F#        B
  ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
          G               A
  kowe pantes oleh sing luwih tresno
         F#m             Bm
  luwih ayu lan luwih mulyo..
      Em            A        D
  aku raiso nyawang uripmu soro..

Music : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

  D      A          Bm   A
kowe.. bali.. neng uripku..
     G        A
karo kepolosanmu..
F#                       Bm
mbaleni crito tresnomu karo aku..
G         A            F#m         Bm
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo..
      Em           A         D
jerit atiku sayang iki rungokno..

Reff :
    G     A           F#m       Bm
  sepu..rane.. aku ngomong opo anane..
       Em                F#        B
  ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
          G               A
  kowe pantes oleh sing luwih tresno
         F#m             Bm
  luwih ayu lan luwih mulyo..
      Em            A        D
  aku raiso nyawang uripmu soro..
      Em            A        G  D
  aku raiso nyawang uripmu soro..
Reff :
  sepu..rane.. aku ngomong opo anane..
  ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
  kowe pantes oleh sing luwih tresno
  luwih ayu lan luwih mulyo..
  aku raiso nyawang uripmu soro..

Music...

kowe.. bali.. neng uripku..
karo kepolosanmu..
mbaleni crito tresnomu karo aku..
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo..
jerit atiku sayang iki rungokno..

Reff :
  sepu..rane.. aku ngomong opo anane..
  ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
  kowe pantes oleh sing luwih tresno
  luwih ayu lan luwih mulyo..
  aku raiso nyawang uripmu soro..

Music...

kowe.. bali.. neng uripku..
karo kepolosanmu..
mbaleni crito tresnomu karo aku..
kowe percoyo.. yen uripmu bakal mulyo..
jerit atiku sayang iki rungokno..

Reff :
  sepu..rane.. aku ngomong opo anane..
  ketimbang mbesuk getun tibo mburine..
  kowe pantes oleh sing luwih tresno
  luwih ayu lan luwih mulyo..
  aku raiso nyawang uripmu soro..
  aku raiso nyawang uripmu soro..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title