Chord Sepayung Loroan - Sonia Sonjaya | Inschord

Chord Sepayung Loroan - Sonia Sonjaya

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sepayung Loroan - Sonia Sonjaya :

Lirik Sepayung Loroan - Sonia Sonjaya :

Intro : Cm D# G# Cm
        Fm G# Cm Cm
        Cm D# G# Cm
        G G# Cm Cm

  Cm                   Cm
Masih kelingan manis meseme..
     Cm         G#          G
Kaya kebayang bae ning lewane..
      Fm       G#
Yen turu keganggu
    Cm
Yen mangan kelingan
  G
Kadang nangis gemuyu
    Cm  Fm Cm
dewekan

      Cm                 Cm
Wingi masih sepayung loroan..
  Cm        G#           G
Sekien cuma tinggal kenangan..
     Fm     G#
Sing dadi bayangan
 Cm
awan kelawan bengi
G                       Cm
Mung siji kakang pujaan ati

Music : Fm Cm Fm Cm
        Fm Fm Fm C# G G# Cm
        Fm G G Cm

Reff :
    Cm      C7           Fm
  Kirim.. salam.. sing kadohan
      A#      G#
  Kanggo.. kakang..
        Cm        Fm G G Cm
  sing tek sayang
     Cm      C7             Fm
  nadjian.. adoh.. sing panggonan
    A#        G#            Cm
  Kaya.. nyanding.. ning iringan

    Fm
  Bagen adoh ning mata.. nanging
  D#                    G
  parek ning ati.. Sun janji
                  Cm
  bakal setia ngenteni

      Cm                 Cm
Wingi masih sepayung loroan..
  Cm        G#           G
Sekien cuma tinggal kenangan..
     Fm     G#
Sing dadi bayangan
 Cm
awan kelawan bengi
G                       Cm
Mung siji kakang pujaan ati

Music : Fm Cm Fm Cm
        Fm Fm Fm C# G G# Cm
        Fm G G Cm

Reff :
    Cm      C7           Fm
  Kirim.. salam.. sing kadohan
      A#      G#
  Kanggo.. kakang..
        Cm        Fm G   G Cm
  sing tek sayang
     Cm      C7             Fm
  nadjian.. adoh.. sing panggonan
    A#        G#            Cm
  Kaya.. nyanding.. ning iringan

    Fm
  Bagen adoh ning mata.. nanging
  D#                    G
  parek ning ati.. Sun janji
                  Cm
  bakal setia ngenteni

      Cm                 Cm
Wingi masih sepayung loroan..
  Cm        G#           G
Sekien cuma tinggal kenangan..
     Fm     G#
Sing dadi bayangan
 Cm
awan kelawan bengi
G                       Cm
Mung siji kakang pujaan ati
Masih kelingan manis meseme..
Kaya kebayang bae ning lewane..
Yen turu keganggu
Yen mangan kelingan
Kadang nangis gemuyu
dewekan

Wingi masih sepayung loroan..
Sekien cuma tinggal kenangan..
Sing dadi bayangan
awan kelawan bengi
Mung siji kakang pujaan ati

Music...

Reff :
  Kirim.. salam.. sing kadohan
  Kanggo.. kakang..
  sing tek sayang
  nadjian.. adoh.. sing panggonan
  Kaya.. nyanding.. ning iringan

  Bagen adoh ning mata.. nanging
  parek ning ati.. Sun janji
  bakal setia ngenteni

Wingi masih sepayung loroan..
Sekien cuma tinggal kenangan..
Sing dadi bayangan
awan kelawan bengi
Mung siji kakang pujaan ati

Music...

Reff :
  Kirim.. salam.. sing kadohan
  Kanggo.. kakang..
  sing tek sayang
  nadjian.. adoh.. sing panggonan
  Kaya.. nyanding.. ning iringan

  Bagen adoh ning mata.. nanging
  parek ning ati.. Sun janji
  bakal setia ngenteni

Wingi masih sepayung loroan..
Sekien cuma tinggal kenangan..
Sing dadi bayangan
awan kelawan bengi
Mung siji kakang pujaan ati

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title