Chord Sayang 2 - SKA 86 | Inschord

Chord Sayang 2 - SKA 86

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sayang 2 - SKA 86 :

Lirik Sayang 2 - SKA 86 :

Intro : F#m D F#m
        F#m D Bm
        F#m C# F#m 
        F#m D F#m
        F#m D Bm
        F#m C# F#m 

           F#m
cubo rungokno..
E                 F#m
 tembang kangenku iki
         D          E
dewi asmoro tulung omongno
             F#m  D-C#
aku isih ngenteni..

          F#m
ombak segoro..
E               F#m
 kok sajak ngelingake
          D           E
nambahi kangenku soyo gedi
              F#m-C#/F-E
nganti kepati-pati..

Reff :
 -D          A
  andaikan sayangku saiki
        E
  isih ono ning kene
        F#m               C#m
  kita akan selalu memadu cinta
                D
  bungah ing atiku
              E
  sepi ing atiku
              F#m-C#/F-E
  hanya dalam mimpi..

 -D          A
  rino lan wengi moto iki
          E
  angel dieremake
             F#m            C#m
  mung lam-laman esem lan manismu
                D
  kapan ku bertemu
                 E
  sakkedip ing moto
             F#m-C#/F-E-D-C#
  wes marem atiku..

Music : F#m D F#m
        F#m D Bm
        F#m C# F#m 

           F#m
rino lan wengi moto iki angel diaremake
           E
mung lam-laman esem lan manismu
            F#m
kapan ku bertemu sakkedip ing moto
           F#m
wes marem atiku..

           D
cubo rungokno tembang kangenku iki
       E
dewi asmoro tulung omongno
         F#m
aku isih ngenteni
             D-C#
aku iseh ngenteni..

          F#m
ombak segoro..
E               F#m
 kok sajak ngelingake
          D           E
nambahi kangenku soyo gedi
              F#m-C#/F-E
nganti kepati-pati..

Reff :
 -D          A
  andaikan sayangku saiki
        E
  isih ono ning kene
        F#m               C#m
  kita akan selalu memadu cinta
                D
  bungah ing atiku
              E
  sepi ing atiku
              F#m-C#/F-E
  hanya dalam mimpi..

 -D          A
  rino lan wengi moto iki
          E
  angel dieremake
             F#m            C#m
  mung lam-laman esem lan manismu
                D
  kapan ku bertemu
                 E
  sakkedip ing moto
             F#m-C#/F-E-D-C#
  wes marem atiku..

Outro : F#m D F#m
        F#m D Bm
        F#m C# F#m
cubo rungokno..
tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno
aku isih ngenteni..

ombak segoro..
kok sajak ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi
nganti kepati-pati..

Reff :
  andaikan sayangku saiki
  isih ono ning kene
  kita akan selalu memadu cinta
  bungah ing atiku
  sepi ing atiku
  hanya dalam mimpi..

  rino lan wengi moto iki
  angel dieremake
  mung lam-laman esem lan manismu
  kapan ku bertemu
  sakkedip ing moto
  wes marem atiku..

Music...

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sakkedip ing moto
wes marem atiku..

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno
aku isih ngenteni
aku iseh ngenteni..

ombak segoro..
kok sajak ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi
nganti kepati-pati..

Reff :
  andaikan sayangku saiki
  isih ono ning kene
  kita akan selalu memadu cinta
  bungah ing atiku
  sepi ing atiku
  hanya dalam mimpi..

  rino lan wengi moto iki
  angel dieremake
  mung lam-laman esem lan manismu
  kapan ku bertemu
  sakkedip ing moto
  wes marem atiku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title