Chord Sabarku Ono Batese - Shinta Arsinta | Inschord

Chord Sabarku Ono Batese - Shinta Arsinta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sabarku Ono Batese - Shinta Arsinta :

Lirik Sabarku Ono Batese - Shinta Arsinta :

          B
opo aku kudu.. sugeh..
C#                   F#
ben aku iki biso kok pi..lih..
D#                  G#m
 yen ngono kuwi caramu..
                     C#
mung mandang kamulyanku..
                 F#
tresnamu amung semu..

Music : B C# F# D#
        G#m C# F#..

  D#m                  B
sayang sabarku ono batese..
        C#                     F#  A#
yen aku terus kok gawe koyo ngene..
  D#m                  G#m
sayang opo atimu wis ketutup wong liyo..
         C#                      F#
nganti lali aku sing ning ngarep moto..

Reff :
            B
  opo wis lali.. tenan..
  C#                    F#
  karo aku sing tau kok sayangi..
  D#                  G#m
   tego tegane mblenjani.. janji..
        C#                        F#
  karo aku sing mbiyen tau kok rindu..

            B
  opo aku kudu.. sugeh..
  C#                   F#
  ben aku iki biso kok pi..lih..
  D#                  G#m
   yen ngono kuwi caramu..
                       C#
  mung mandang kamulyanku..
                   F#
  tresnamu amung semu..

Music : B C# F# D#
        G#m C# F#..

  D#m                  B
sayang sabarku ono batese..
        C#                     F#  A#
yen aku terus kok gawe koyo ngene..
  D#m                  G#m
sayang opo atimu wis ketutup wong liyo..
         C#                      F#
nganti lali aku sing ning ngarep moto..

Reff :
            B
  opo wis lali.. tenan..
  C#                    F#
  karo aku sing tau kok sayangi..
  D#                  G#m
   tego tegane mblenjani.. janji..
        C#                        F#
  karo aku sing mbiyen tau kok rindu..

            B
  opo aku kudu.. sugeh..
  C#                   F#
  ben aku iki biso kok pi..lih..
  D#                  G#m
   yen ngono kuwi caramu..
                       C#
  mung mandang kamulyanku..
                   F#
  tresnamu amung semu..

                     G#m
  yen ngono kuwi caramu..
                       C#
  mung mandang kamulyanku..
                   F#
  tresnamu amung semu..
opo aku kudu.. sugeh..
ben aku iki biso kok pi..lih..
yen ngono kuwi caramu..
mung mandang kamulyanku..
tresnamu amung semu..

Music...

sayang sabarku ono batese..
yen aku terus kok gawe koyo ngene..
sayang opo atimu wis ketutup wong liyo..
nganti lali aku sing ning ngarep moto..

Reff :
  opo wis lali.. tenan..
  karo aku sing tau kok sayangi..
  tego tegane mblenjani.. janji..
  karo aku sing mbiyen tau kok rindu..

  opo aku kudu.. sugeh..
  ben aku iki biso kok pi..lih..
  yen ngono kuwi caramu..
  mung mandang kamulyanku..
  tresnamu amung semu..

Music...

sayang sabarku ono batese..
yen aku terus kok gawe koyo ngene..
sayang opo atimu wis ketutup wong liyo..
nganti lali aku sing ning ngarep moto..

Reff :
  opo wis lali.. tenan..
  karo aku sing tau kok sayangi..
  tego tegane mblenjani.. janji..
  karo aku sing mbiyen tau kok rindu..

  opo aku kudu.. sugeh..
  ben aku iki biso kok pi..lih..
  yen ngono kuwi caramu..
  mung mandang kamulyanku..
  tresnamu amung semu..

  yen ngono kuwi caramu..
  mung mandang kamulyanku..
  tresnamu amung semu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title