Chord Roso Ati - Shinta Gisul | Inschord

Chord Roso Ati - Shinta Gisul

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Roso Ati - Shinta Gisul :

Lirik Roso Ati - Shinta Gisul :

Intro : Bb C Bb C F..
 
           Bb      C
tulung jogoen.. atiku..
           F       Am   Dm
ojo nganti ngeliyo a..timu..
          Bb            C
mergo gedene.. roso tresno..
               F   F7
mung kanggo sliramu..

         Bb               C
sepi rasane.. adoh karo kowe..
             F      Am    Dm
kepingin nyanding.. selawase..
         Bb                C
tansah kelingan.. abot rasane..
            F
yen lagi kasmaran..

Music : Bb C Bb C F..

Reff :
      Bb              C
  sak tenane ati iki ora lilo..
         F             Am      Dm
  kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
             Gm                   C
  demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
                   F    F7
  supoyo biso urip mulyo..

          Bb                     C
  pesenku mung siji kowe biso njogo ati..
             F         Am      Dm
  mergo mung kowe sing tak tresnani..
             Gm               C
  cepet enggalo bali aku ning kene..
                   F    C
  tansah setyo ngenteni..

Music : F Bb C..
        F Bb C..
        Bb C Bb C F..

           Bb      C
tulung jogoen.. atiku..
           F       Am   Dm
ojo nganti ngeliyo a..timu..
          Bb            C
mergo gedene.. roso tresno..
               F   F7
mung kanggo sliramu..

         Bb               C
sepi rasane.. adoh karo kowe..
             F      Am    Dm
kepingin nyanding.. selawase..
         Bb                C
tansah kelingan.. abot rasane..
            F
yen lagi kasmaran..

Music : Bb C Bb C F..

Reff :
      Bb              C
  sak tenane ati iki ora lilo..
         F             Am      Dm
  kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
             Gm                   C
  demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
                   F    F7
  supoyo biso urip mulyo..

          Bb                     C
  pesenku mung siji kowe biso njogo ati..
             F         Am      Dm
  mergo mung kowe sing tak tresnani..
             Gm               C
  cepet enggalo bali aku ning kene..
                   F    C
  tansah setyo ngenteni..
             Bb                 C
  cepet enggalo bali aku ning kene.. 
                   F
  tansah setyo ngenteni..
tulung jogoen.. atiku..
ojo nganti ngeliyo a..timu..
mergo gedene.. roso tresno..
mung kanggo sliramu..

sepi rasane.. adoh karo kowe..
kepingin nyanding.. selawase..
tansah kelingan.. abot rasane..
yen lagi kasmaran..

Music...

Reff :
  sak tenane ati iki ora lilo..
  kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
  demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
  supoyo biso urip mulyo..

  pesenku mung siji kowe biso njogo ati..
  mergo mung kowe sing tak tresnani..
  cepet enggalo bali aku ning kene..
  tansah setyo ngenteni..

Music...

tulung jogoen.. atiku..
ojo nganti ngeliyo a..timu..
mergo gedene.. roso tresno..
mung kanggo sliramu..

sepi rasane.. adoh karo kowe..
kepingin nyanding.. selawase..
tansah kelingan.. abot rasane..
yen lagi kasmaran..

Music...

Reff :
  sak tenane ati iki ora lilo..
  kowe pamit kerjo ninggal aku lungo..
  demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
  supoyo biso urip mulyo..

  pesenku mung siji kowe biso njogo ati..
  mergo mung kowe sing tak tresnani..
  cepet enggalo bali aku ning kene..
  tansah setyo ngenteni..
  cepet enggalo bali aku ning kene.. 
  tansah setyo ngenteni..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title