Chord Rancangan Wesi - Shinta Arsinta | Inschord

Chord Rancangan Wesi - Shinta Arsinta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Rancangan Wesi - Shinta Arsinta :

Lirik Rancangan Wesi - Shinta Arsinta :

Intro : Cm..Dm..D# F A#..F..

A#                   D#
matur suwun.. kanggo awakmu..
     F                      A#
sing wes tau ono ning njero atiku..
    Cm
tresnamu sing gede..
           Dm
sing wes tau mbok ucapke..
         D#                   F
ora nyongko kene wis bedo dalane..

A#                      D#
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  F                          A#
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     D#             F           A#
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
          D#
  wis tau berjuang..
                 F
  tapi ra tau di pandang..
           A#
  tep bertahan..
        F/A       Gm
  masio kelaran-laran..
  G                 Cm
  kabeh mung kanggo kowe..
                  F
  tresnaku ra sepele..
                      A#
  malah sak penakmu dewe..

            D#
  wis cukup semene wae..
           F
  pedhot teko kene..
                A#
  aku wes ora kuat..
        F/A           Gm
  yen koyo ngene dadine..
  G         Cm
  iki ngono ati..
                 F
  dudu rancangan wesi..
                     A#
  wes ra kuat mbok larani.

  Cm
  aku kudu sabar..
         Dm
  mbukak ati sing jembar..
            D#
  mergo tresno kui..
           F         A#  F
  kabeh ra kudu nduweni..

Music : Cm..Dm..D# F A#..
        Cm..Dm..D# F A#..F..

A#                      D#
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  F                          A#
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     D#             F           A#
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
          D#
  wis tau berjuang..
                 F
  tapi ra tau di pandang..
           A#
  tep bertahan..
        F/A       Gm
  masio kelaran-laran..
  G                 Cm
  kabeh mung kanggo kowe..
                  F
  tresnaku ra sepele..
                      A#
  malah sak penakmu dewe..

            D#
  wis cukup semene wae..
           F
  pedhot teko kene..
                A#
  aku wes ora kuat..
        F/A          Gm
  yen koyo ngene dadine..
  G         Cm
  iki ngono ati..
                 F
  dudu rancangan wesi..
                     A#
  wes ra kuat mbok larani.

  Cm
  aku kudu sabar..
         Dm
  mbukak ati sing jembar..
            D#
  mergo tresno kui..
           F         A#
  kabeh ra kudu nduweni..

    Cm
  kabeh wis tak wenehno..
  Dm
  manteb lan jiwo rogo..
    D#      F            A#
  kowe karo dekne gawe loro..
matur suwun.. kanggo awakmu..
sing wes tau ono ning njero atiku..
tresnamu sing gede..
sing wes tau mbok ucapke..
ora nyongko kene wis bedo dalane..

tak lali-lali.. nanging ra lali..
jenengmu sing ono ning njero ati..
wes kebacut tresno..
nanging aku biso opo..
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
  wis tau berjuang..
  tapi ra tau di pandang..
  tep bertahan..
  masio kelaran-laran..
  kabeh mung kanggo kowe..
  tresnaku ra sepele..
  malah sak penakmu dewe..

  wis cukup semene wae..
  pedhot teko kene..
  aku wes ora kuat..
  yen koyo ngene dadine..
  iki ngono ati..
  dudu rancangan wesi..
  wes ra kuat mbok larani.

  aku kudu sabar..
  mbukak ati sing jembar..
  mergo tresno kui..
  kabeh ra kudu nduweni..

Music...

tak lali-lali.. nanging ra lali..
jenengmu sing ono ning njero ati..
wes kebacut tresno..
nanging aku biso opo..
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
  wis tau berjuang..
  tapi ra tau di pandang..
  tep bertahan..
  masio kelaran-laran..
  kabeh mung kanggo kowe..
  tresnaku ra sepele..
  malah sak penakmu dewe..

  wis cukup semene wae..
  pedhot teko kene..
  aku wes ora kuat..
  yen koyo ngene dadine..
  iki ngono ati..
  dudu rancangan wesi..
  wes ra kuat mbok larani.

  aku kudu sabar..
  mbukak ati sing jembar..
  mergo tresno kui..
  kabeh ra kudu nduweni..

  kabeh wis tak wenehno..
  manteb lan jiwo rogo..
  kowe karo dekne gawe loro..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title