Chord Ra Ono Liyane - Shadeva Wijaya | Inschord

Chord Ra Ono Liyane - Shadeva Wijaya

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ra Ono Liyane - Shadeva Wijaya :

Lirik Ra Ono Liyane - Shadeva Wijaya :

Intro : G A D..

D               F#m
 adem njero ati iki..
   G             A       D
nyawang kowe.. pujaan atiku..
                G
tak sayang lan tak eman-eman..
   A
kembang ati iki..
     G         A               D
rino wengi.. kowe sing tak tresnani..

Music : G A D..

                F#m
aku ra bakal ngeliyo..
     G           A       D
mung sliramu.. sigarane rogo..
D7         G
seng tak jaluk jero atimu..
          A
mung siji ono tresnaku..
     G           A            D
di lakoni.. kasmaran kowe lan aku..

Music : G A D

Reff :
                     G
  siji-sijine mong kowe..
  A                  D
   sumpah ra ono liyane..
  D                 G
   rasa kasih cinta ini..
                    A
  rasa sayang rindu ini..
                   D  D7
  mung kanggo sliramu..

                   G
  udan banyu wengi iki..
  A                    D
   nyiram rindu njero ati..
  D                         G
   tembang kasamaran nggo kowe..
                    A
  tresnaku ra ono watese..
                  D
  urip bareng selawase..

Music : F#m..G A D..
        G..A..D

                F#m
aku ra bakal ngeliyo..
     G           A        D
mung sliramu.. sigarane rogo..
D7         G
seng tak jaluk jero atimu..
          A
mung siji ono tresnaku..
     G           A            D
di lakoni.. kasmaran kowe lan aku..

Music : G A D

Reff :
                     G
  siji-sijine mung kowe..
  A                  D
   sumpah ra ono liyane..
  D                 G
   rasa kasih cinta ini..
                    A
  rasa sayang rindu ini..
                   D  D7
  mung kanggo sliramu..

                   G
  udan banyu wengi iki..
  A                    D
   nyiram rindu njero ati..
  D                         G
   tembang kasamaran nggo kowe..
                    A
  tresnaku ra ono watese..
                  D
  urip bareng selawase..
  D                         G
   tembang kasamaran nggo kowe..
                    A
  tresnaku ra ono watese..
                  D
  urip bareng selawase..
adem njero ati iki..
nyawang kowe.. pujaan atiku..
tak sayang lan tak eman-eman..
kembang ati iki..
rino wengi.. kowe sing tak tresnani..

Music...

aku ra bakal ngeliyo..
mung sliramu.. sigarane rogo..
seng tak jaluk jero atimu..
mung siji ono tresnaku..
di lakoni.. kasmaran kowe lan aku..

Music...

Reff :
  siji-sijine mong kowe..
  sumpah ra ono liyane..
  rasa kasih cinta ini..
  rasa sayang rindu ini..
  mung kanggo sliramu..

  udan banyu wengi iki..
  nyiram rindu njero ati..
  tembang kasamaran nggo kowe..
  tresnaku ra ono watese..
  urip bareng selawase..

Music...

aku ra bakal ngeliyo..
mung sliramu.. sigarane rogo..
seng tak jaluk jero atimu..
mung siji ono tresnaku..
di lakoni.. kasmaran kowe lan aku..

Music...

Reff :
  siji-sijine mung kowe..
  sumpah ra ono liyane..
  rasa kasih cinta ini..
  rasa sayang rindu ini..
  mung kanggo sliramu..

  udan banyu wengi iki..
  nyiram rindu njero ati..
  tembang kasamaran nggo kowe..
  tresnaku ra ono watese..
  urip bareng selawase..
  tembang kasamaran nggo kowe..
  tresnaku ra ono watese..
  urip bareng selawase..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title