Chord Pokoke Joget - Soimah | Inschord

Chord Pokoke Joget - Soimah

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pokoke Joget - Soimah :

Lirik Pokoke Joget - Soimah :

Intro : Am..
        Am.. G.. Am

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

Music : Am.. G.. Am  (2x)

       Am
Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
       G                                 Am
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
       Am
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
       G                    Am
Penontone joget nganti ora eling

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

         Am
Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
        G                       Am
Sing penting tertib lan ora tawuran
       Am
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
       G                     Am
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

G                    C
Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
G                        C
Sing penting aku joget wae
G                       C
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
G                        Am
Sing penting urip rame-rame

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

Music : Am.. G.. Am (2x)

       Am
Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
       G                                 Am
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
       Am
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
       G                    Am
Penontone joget nganti ora eling

          Am
Pokok'e Joget (4x)
          G
Pokok'e Joget (2x)
          Am
Pokok'e Joget (2x)

         Am
Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
        G                       Am
Sing penting tertib lan ora tawuran
       Am
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
       G                     Am
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

G                    C
Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
G                        C
Sing penting aku joget wae
G                       C
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
G                        Am
Sing penting urip rame-rame

          Am
Pokok'e Joget (7x)
Pokok'e Joget (4x)
Pokok'e Joget (2x)
Pokok'e Joget (2x)

Music...

Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
Penontone joget nganti ora eling

Pokok'e Joget (4x)
Pokok'e Joget (2x)
Pokok'e Joget (2x)

Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
Sing penting tertib lan ora tawuran
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
Sing penting aku joget wae
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
Sing penting urip rame-rame

Pokok'e Joget (4x)
Pokok'e Joget (2x)
Pokok'e Joget (2x)

Music...

Krungu sworone gendang.. (Sing ngendang Cak Met (2x) )
Penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
Krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
Penontone joget nganti ora eling

Pokok'e Joget (4x)
Pokok'e Joget (2x)
Pokok'e Joget (2x)

Ono sing senggol-senggolan ono sing sunggi-sunggian
Sing penting tertib lan ora tawuran
Ning kene kabeh konco Ora ono sing bedo
Sing tawuran berarti kuwi ndeso

Ora ngerti lagune... ora ngerti syaire
Sing penting aku joget wae
Rak kenal penyanyine... Rak ngerti penciptane
Sing penting urip rame-rame

Pokok'e Joget (7x)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title