Chord Opo Kowe Kroso - Shinta Arsinta | Inschord

Chord Opo Kowe Kroso - Shinta Arsinta

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Opo Kowe Kroso - Shinta Arsinta :

Lirik Opo Kowe Kroso - Shinta Arsinta :

Intro : Am F G Em..
        Am F G Em Am

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am              G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    Em         Am
loro.. neng njero dodo..

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am              G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    Em         Am
loro.. neng njero dodo..

Music : Am Em G Am..

Reff :
     Am
  saiki kowe teko 
          Am           G
  ngomong yen iseh tresno..
      Dm              Am
  sepurane.. aku ra biso..

     Am
  atiku kadung loro 
        Am          G
  mergo kebacut tresno..
    Dm                     Am
  nanging.. mbok tinggal lungo.

     F                 Am
  saiki.. tresnoku wes ilang..
           F                Am
  wes oleh ganti sing luwih sayang..

Music : Am F G Em..
        Am F G Em Am

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am              G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    Em         Am
loro.. neng njero dodo..

Music : Am Em G Am..

Reff :
     Am
  saiki kowe teko 
          Am           G
  ngomong yen iseh tresno..
      Dm              Am
  sepurane.. aku ra biso..

     Am
  atiku kadung loro 
        Am          G
  mergo kebacut tresno..
    Dm                     Am
  nanging.. mbok tinggal lungo.

     F                 Am
  saiki.. tresnoku wes ilang..
           F                Am
  wes oleh ganti sing luwih sayang..
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
roso tresnoku.. mbok sio sio..
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

tatu.. neng atiku..
loro.. neng njero dodo..

opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
roso tresnoku.. mbok sio sio..
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

tatu.. neng atiku..
loro.. neng njero dodo..

Music...

Reff :
  saiki kowe teko 
  ngomong yen iseh tresno..
  sepurane.. aku ra biso..

  atiku kadung loro 
  mergo kebacut tresno..
  nanging.. mbok tinggal lungo.

  saiki.. tresnoku wes ilang..
  wes oleh ganti sing luwih sayang..

Music...

opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
roso tresnoku.. mbok sio sio..
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

tatu.. neng atiku..
loro.. neng njero dodo..

Music...

Reff :
  saiki kowe teko 
  ngomong yen iseh tresno..
  sepurane.. aku ra biso..

  atiku kadung loro 
  mergo kebacut tresno..
  nanging.. mbok tinggal lungo.

  saiki.. tresnoku wes ilang..
  wes oleh ganti sing luwih sayang..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title